GJØVIK: Hjemmelaget tok føringen fra start, og hadde en 6-2-ledelse etter ni minutters spill. Det så ikke bra ut da Mina Gustavsen ble utvist, men GIF vant undertallet 1-0 – og hadde startet opphentingen.

Laget var oppe på 5-6, og gjorde 5-7 om til 10-7. Gjøvik hadde nesten kontakt på 11-12, men til pause ledet gjestene 14-12. Glassverket bare seg fra utover i 2. omgang, og ledet flere ganger med åtte og ni mål.

- Vi slet med dem i starten. De har to veldig gode målvakter, sa GIF-trener Kenneth Gabrielsen.

Laget hans har hatt en dårlig treningsuke, og han følte ikke at stilen var den beste. Men elevene gjorde som han sa, og løp etter hvert over Gjøvik. Toppscorer ble Jeanett Kristiansen med åtte mål.