Illustrasjonsfoto: Morten Holt

Klart for semifinale i kantine-NM

I år arrangeres kantine-NM for første gang, og neste uke arrangeres semifinalen i konkurransen. Målet er å sette fokus på kantinekokken, som fortjener mer av rampelyset enn de har i dag.

Publisert

12 lag, der de fleste av de store kantineaktørene er representert, skal kjempe om tre finaleplasser i semifinalen på Kit-akademiet hos Asko onsdag 14. og torsdag 15. juni.

Les også: Nå lanseres kantine-NM

Illustrasjonsfoto: Morten Holt

Finale 27. september

Thomas Ekenes-Fosback hos Grilstad. (Foto: Morten Holt)

Foruten lagenes egne heiagjenger, der det også invitert elever fra skoler (bl. a Etterstad videregående skole) og Lærlingekompaniet som publikum de to dagene.

Ifølge arrangøren skal det de 12 lagene konkurrere i fire heat over de to dagene. Tre av lagene går til finalen 27. september, som også arrangeres på Kit-akademiet.

– Deltakerne har lagt lista høyt

– Nivået på det som er sendt inn er meget bra, og mange har lagt lista veldig høyt på det som skal gjennomføres, opplyser Thomas Ekenes-Fosback hos Grilstad.

Arrangørene for kantine-NM er Grilstad Storkjøkken (initiativtaker), Asko, Unil, Vestfold Fugl, Läntmannen Unibake, Engrosfrukt og Culina.

Du kan lese mer om konkurransen på Kantinenm.no

Dette er lagene som skal delta

Under finner du lagene, og tidene de skal i aksjon.

Lagnavn

Heat

Dato

Oppmøte

Konkuransestart

Levering

Asker Panorama

1

14. juni

kl 0700

kl 0800

kl 1100

ISS Vækerø

1

14. juni

kl 0700

kl 0810

kl 1110

Coor Circle K

1

14. juni

kl 0700

kl 0820

kl 1120

Team Toma, Forusbeen78

2

14. juni

kl 1300

kl 1400

Kl 1700

ISS EVRY Fornebu

2

14. juni

kl 1300

kl 1410

kl 1710

Beet Kantiner

2

14. juni

kl 1300

kl 1420

kl 1720

3 stuer Wergelandsveien

3

15. juni

kl 0700

Kl 0800

kl 1100

Norges Matfat

3

15. juni

kl 0700

kl 0810

kl 1110

ISS Grensesvingen 7

3

15. juni

kl 0700

kl 0820

kl 1120

The Italian Girl Team

4

15. juni

kl1300

kl 1400

kl 1700

Coor Rotvoll

4

15. juni

kl 1300

kl 1410

kl 1710

SIO mat og drikke

4

15. juni

kl 1300

kl 1420

kl 1720

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS