Marcus Ajnemark blir daglig leder og partner i det nyetablerte selskapet.

Nytt Moestue-selskap med stort oppstartsvolum

Moestue Group etablerer et nytt selskap. LaMarc Wines er etablert i samarbeid med Marcus Ajnemark, og får et oppstartsvolum på rundt 900 000 liter vin og brennevin.

Publisert

LaMarc Wines ble startet opp i mars 2016 og tar over flere kjente merker, blant annet fra den franske vinprodusenten Les Grand Chais de France.

Dette er en av Frankrikes største vinprodusenter med over 1500 hektar vinmark i ulike kjente vinområder i Frankrike.

Mange store listeføringer med på lasset

Med overtakelsen av agenturet følger flere store faste listeføringer i Vinmonopolets hyller med merker som Pardon my French, Chateau Laroque, Lacheteau, Victor Berard, Grand Sud, med flere.

Ajnemark har mange års erfaring som produktsjef i vinimportfirmaer og fra stillinger restaurantbransjen. Han forlater nå stillingen sin i Moestue Grape Selections. og blir både daglig leder og medeier/partner i LaMarc Wines.

Store vekstambisjoner

– Vi skal videreutvikle Les Grand Chais de France sin eksisterende portefølje i Norge samt lansere flere av deres andre spennende eiendommer i Frankrike. Vi kommer til å bygge opp LaMarc Wines med alt fra rimelige kvalitetsviner til premiumviner og små nisjeprodusenter. Det ligger allerede mange bra og spennende ideer på bordet som vi gleder oss til å gå løs på. LaMarc Wines har store vekstambisjoner og er allerede på utkikk etter gode medarbeidere både på produktsiden og på salg, uttaler Marcus Ajnemark i en pressemelding.

Hiland blir styreleder

Administrerende direktør i Moestue Group, Inge Hilland blir styreleder.

– Oppstarten av LaMarc Wines er en stor satsning fra Moestue Group. Det er lenge siden et nytt selskap har blitt etablert i bransjen med så store oppstartsvolumer. LaMarc Wines kommer til å komplimentere gruppens portefølje av vin og brennevin på en utmerket måte og som gjør at vi kommer til å bli enda mer konkurransedyktige både på Vinmonopolet og til våre restaurantkunder, sier Inge Hilland i pressemeldingen.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Powered by Labrador CMS