AaFK G19 vant borte

AaFK G19 reiste fredag til Nordmøre for å møte Kristiansund i Nasjonal liga.

Annonse:
Kristiansund gikk til pause på stillingen 1-0 etter en jevn omgang med lite målsjanser til begge lag. AaFK hadde bra med ballbesittelse men skapte for lite.

2. omgangen styrer AaFK det meste og 10. minutter ut i omgangen blir Emil Solnørdal felt innenfor 16-meteren. KBK får rødt kort og straffe til AaFK som Kheirulla Ahmadzai bommer på.

Men det skulle ikke ta lang tid før utligningen skulle komme. 6 minutter senere setter Markus Karlsbakk den i mål og etter den scoringen er AaFK mye bedre enn KBK. Fire minutter senere er Markus Karlsbakk frampå igjen og setter inn 1-2-scoring som blir sluttresultatet.

Resten av kampen kontrollere vi AaFK, men noen farlige dødballer har KBK.

- En fullt fortjent seier og sterkt å komme tilbake i kampen etter 1-0 til KBK ved pause. Også i dag fikk mange G-16 spillere prøve seg, og alle klarte seg bra, kunne Ytterland fortelle aafk.no

Kampens store spiller var Emil Solnørdal, som fikk spille sammen med broren Oscar i 2. omg!

KBK-AaFK 1-2 (1-0)