Følg TUIL borte mot Arendal direkte her

Vi følger oppgjøret mellom Arendal og TUIL direkte her med de viktigste hendelsene.

JAKTER SEIER: Får Mohammed Ahamed og Steffen Skogvang Pedersen mer å juble for etter kampen borte mot Arendal i dag?

90 min: Slutt. TUIL tar årets første borteseier etter scoringer av Vegard og Håvard Lysvoll. TUIL var meget gode i 2. omgang, men ble trykket voldsomt tilbake i sluttminuttene da Arendal utlignet til 1–2 på frispark og fort kunne fått 2–2. Men Gaute Helstrups menn sto unna og det holdt hele veien til nok en trepoenger for Dalingan som nå er oppe på 8.-plass på tabellen.

90 min: Eventyrlig mulighet for Lars-Gunnar Johnsen. Kommer alene med keeper, men løpes opp og avslutningen går rett på keeper. Der burde det stått 1–3.

90 min: Nå er det kun sekunder igjen.

90 min: Frispark til TUIL inne i egen 16-meter.

90 min: TUIL-spillerne bare beiner ballen ut av egen 16-meter.

90 min: Tre minutter av overtiden er over.

90 min: Kjempemulighet for Arendal! Kiilerich løper seg fri og setter ballen like til side for mål fra vel syv meters hold!

90 min: TUIL-spillerne er slitne nå. Sliter med presisjonen i angrepsspillet.

90 min: Legges til fem minutter!

90 min: Rnkovic går tøft i duellen. Frispark til TUIL langt inne på egen halvdel.

89 min: Nervøse sluttminutter for TUIL nå.

88 min: Håvard Lysvoll går av. Inn kommer Simon Laugsand.

87 min: 1–2 Jakob Rasmussen! Skrur frisparket over muren og rett i mål. Curler den helt opp i vinkelen.

86 min: Billig frispark til Arendal i meget god skuddposisjon fra vel 25 meter.

86 min: Kjæve og angrepsspillerne jobber mesterlig bakover.

86 min: Fem minutter igjen pluss tillegg.

85 min: TUIL får en gratismulighet, men Mo sin avslutning fra vel 12 meter går langt over mål.

84 min Mo meies ned og hindrer kontring. Utrolig at det ikke blir gult kort der, men TUIL får frispark.

84 min: Kjæve møter på første stolpe og stanger ut.

83 min: Arendal-spillerne roper på straffe, men får bare corner.

82 min: Et dårlig frispark ender i utspill fra mål.

82 min: Nytt frispark til Arendal, men klokka går ubønnhørlig TUILs vei.

80 min: Mo slår mot Lasse Nilsen, men for langt. Kast til vertene.

80 min: Mienna med en frekk chip videre mot seg selv, men blir for lang. Arendal kan komme igjen.

79 min: Vegard Lysvoll byttes ut. Erstattes av Tor Martin Mienna.

78 min: Vegard Lysvoll og TUIL får en god kontringsmulighet. Drar seg innover i ballen, men spilelr til slutt mot Abelsen, men pasningen er for svak og går rett inn til Arendal-keeper Gundersen.

77 min: TUIL-spillerne løper og vil mye nå. Abelsen lager frisparkj i et returløp.

76 min: Vegard Lysvoll går i bakken i feltet. Luktet straffe, men var avvinket for offside.

75 min. Abelsen felles. TUIL kan roe ned. 15 minutter igjen pluss tillegg.

74 min: For en redning av Grzegorz Flasza! En lang ball i bakrom, når Arendal-spissen og stanger mot mål, men Flasza er våkent med og bokser ballen ut til corner. For en redning!

74 min: Ny farlig TUIL-mulighet, men Vegard Lysvoll avblåses for offside.

73 min: Nå lukter det årets første borteseier for TUIL!

71 min: Nytt innleggsforsøk fra hjemmelaget, men igjen er TUILs polske keeper våkent ute og snapper ballen.

70 min: 0–2 Håvard Lysvoll! Fantastisk scoring! Abelsen med en flott stikker mot Kjæve ut på kanten, slår inn til Vegard Lysvoll, som slår videre mot Mo, som hopper over og lar den gå til Håvard Lysvoll på bakerste som banker ballen i lengste hjørne.

69 min: Fundginsrud lager frispark etter en duell mot Pepa.

68 min: Arendal forsøker febrilsk å score, men TUIL står bra i forsvar.

66 min: Arendal bryter en pasning fra Mo mot Vegard Lysvoll.

65 min: Lang ball mot Håvard Lysvoll. Nytt utspill fra mål.

64 min: Flasza har det ikke travelt med å sette i gang.

63 min: Ny god inngripen av Flasza. Bokser unna. TUIL forsøker en kontring, men blir upresise. Arendal overtar.

63 min: Corner til Arendal.

61 min: Arendals tredje gule kort for dagen går til Marius Andersen.

60 min: Flott stikker fra Abelsen mot Kjæve, men akkurat for lang. Utspill fra mål.

59 min: Upresist innlegg fra Vegard Lysvoll. TUIL er gode nå, men skulle helst hatt en til scoring.

58 min: Der kunne det stått 0–2! Kjæve slår inn til Lysvoll, som drar seg frint fri, avslutter fra åtte meter, men dessverre får Gundersen til en god beinparade.

58 min: TUIL legger seg ikke bakpå og er frampå igjen.

56 min: En Arendal-spiller ligger nede når TUIL har ballen. Stopp i spillet.

54 min: Gigantisk mulighet for Arendal! Pepa er sterkest i duellen mot Fundingsrud, kommer alene mot Flasza, som redder mesterlig! TUIL holdt på å miste ledelsen etter kun sekunder!

53 min: TUIL 0–1! Vegard Lysvoll! Corneren treffer Kjæve som header mot mål, Gundersen må gi retur og der er målsniken Vegard Lysvoll på plass og banker ballen i nettaket fra kloss hold!

53 min: Ender i nok en TUIL-corner. Fra motsatt side. Abelsen går ut for å ta.

52 min: TUILs fjerde corner i det Skogvang Pedersen forsøker et skudd, som går i en Arendal-spiller og ut til corner.

52 min: Arendal avverger og overtar.

51 min: TUIL biter seg fast på Arendals banehalvdel nå. Ender i corner.

50 min: Svak heading bakover av Kjæve. Arendal overtar, men ender til slutt med innlegg som ender i TUIL-kast.

49 min: Abelsen med viktig inngripen bakover. Innkast til hjemmelaget.

49 min: Skogavng Pedersen slår inn, men går til innkast for Arendal på motsatt side.

48 min: Mo slår inn i feltet etter en fin stikker fra Abelsen, men finner ingen.

47 min: Pepa går i ryggen på Fundingsrud. Frispark til TUIL.

46 min: 2. omgang er i gang.

45 min: Da er det pause og det står 0–0. TUIL var heldige som ikke kom under etter massivt press fra Arendal etter halvtimen spilt. Arendal var det førende laget, men Vegard Lysvoll hadde en stor mulighet til å sende Dalingan i ledelsen etter 41 minutter. Mo var nære på helt på tampen, så TUIL kom mer med etter hvert. Kampen har åpnet seg opp og det blir spennende å følge kampen videre.

45 min: Stor mulighet på tampen da Mo får seg en ny trøkk. Headingen like til side for mål.

45 min: Gult kort for munnbruk til Ylldren Ibrahamaj.

45 min: Det skjer lite nå. Begge lag er nok klar til pause.

45 min: To minutter legges til i 1. omgang.

45 min: Adnan Mohammad slår tunnell på Lasse NIlsen og får slått inn, men heldigvis går pasningen ut til utspill fra mål.

44 min: Feilpasning av Kjæve rett til en Arendal-forsvarer, stopper en TUIL-kontring. Det bølger fram og tilbake nå.

44 min: Corneren blir klarert. TUIL kommer igjen. Abelsen får skutt, men blokkeres. TUIL mer med på tampen.

43 min: Corner til TUIL etter fint kombinasjonsspill mellom Vegard Lysvoll og Kjæve.

41 min: Kjempesjanse for TUIL! Kjæve slår inn mot Lysvoll som møter på første og får til en bra avslutning mot mål, som keeper Gundersen får reddet.

41 min: Små marginer som gjør at ikke Vegard Lysvoll får med seg ballen i god avslutnignsposisjon.

40 min: Nydelig kombinasjonsspill av Håvard Lysvoll og Mo, men avslutningen fra Lysvoll under press får han ikke trøkk på og triller bare inn til Arendal-keeperen.

38 min: Håvard Lysvoll til Kjæve, som forsøker å spille videre til Pedersen, men pasningen er for svak og takles ut til kast.

36 min: Pedersen forsøker den lange mot Kjæve, men går bare ut til utspill fra mål.

35 min: Mo prøver på en frekk chip, men keeper holder enkelt.

35 min: Nå kan TUIL roe ned. Har utdspark fra mål.

34 min: Johnsen stanger ut nytt innleggsforsøk fra Arendal.

34 min: TUIL sliter med å holde ballen i laget og klarer ikke å etablere noe spill på Arendals banehalvdel,

33 min: Utrolig at det ikke står 1–0! Pepa skjærer inn, slår ut til en lagkamerat som bommer på ballen. Ballen havner hos nok en Arendal.-spiller som misser og TUIL får beina ut.

32 min: Offside. TUIL er under et voldsomt press fra vertene nå.

31 min: Frispark til Arendal når Rasmussen felles.

30 min: Enda en sjanse der Fabian Stensrud Ness stupheader like utenfor.

30 min: Ny god sjanse for Arendal! Pepa får avsluttet hardt mot mål, men god redning fra Flasza. Påfølgende corner bokser polakken også ut. TUIL under press nå!

29 min: Det er så varmt i Arendal at til og med TUIL-trener Gaute Helstrup stiller i shorts!

29 min: Store muligheter for Arendal! Et skudd som Flasza må gi retur på er nær ved å havne hos en Arendal, men oppofrende forsvarsspill fra Karlsen gjør at TUIL får klarert akkurat i tide.

28 min: Lars-Gunnar Johnsen lager frispark. En litt kjedelig kamp til nå med lite sjanser. Skikkelig stillingskrig, så ingenting å si på 0–0.

27 min: Arendal får avverget. Utspill fra mål.

26 min: Abelsen slår mot bakerste, stusses videre til Dalingans første corner i kampen.

25 min: Denne ganger er det TUIL som får frispark i god innleggsposisjon fra vel 30 meter.

24 min: Ballen slås inn og det blåses frispark til TUIL.

24 min: Abelsen lager frispark. Frispark til Arendal i farlig innleggsposisjon.

23 min: Fin stikker mot Mo, men litt for lang. Kunne blitt farlig for TUIL der.

20 min: Skogvang Pedersen meies ned av Viktor Löfgren som får kampens første gule kort.

20 min: Nok en corner for Arendal.

19 min: Nærmer seg 20 minutter. Fortsatt ingen scoringer i Arendal.

18 min: TUIL får klarert og overtar ballen.

17 min: TUIL presses langt bakover. Dårlig kommunikasjon mellom Fundingsrud og Flasza gjør at TUIL-stopperen stanger ut til ny corner.

16 min: Karlsen får en tå på ballen og hindrer at Pepa er alene igjennom.

15 min: Der er Mo tilbake på banen. Vi er 11 mot 11 igjen.

14 min: Bra takling av Håvard Lysvoll. Får frispark nede på egen halvdel.

12 min: Farlig mulighet for hjemmelaget. En ball slås inn fra venstresiden, havner hos Pepa som smeller til langt over mål.

12 min: Mo får behandling på sidelinja. Ser ikke bra ut. TUIL spiller med 10 mann og presset nå.

10 min: Mo ligger nede og har fått seg en skikkelig trøkk. TUIL har ikke med fysioterapeut og Arendals fysio må komme inn og sjekke tilsgtanden til TUIL-kapteinen.

10 min: TUIL mangler både Tobias Vibe og Anders Jenssen i midtforsvaret. Christer Johsngård og Vetle Vinje og Lars Henrik Andreassen er også ute, så spørs det hva Gaute Helstrups menn klarer å få til i Arendal.

8 min: Ballen stanges ut av Skogvang Pedersen, rett til en Arendal-spiller som skyter, men får ingen styring og går ut til utspill fra Flasza.

8 min: Arendal-skudd blokkeres og går ut til kampens første corner.

5 min: Abelsen mister enkelt og Arendal får en kontring, men roter vekk ballen.

3 min: Mo går ned i feltet! Men dommeren vinker spillet videre. Så tvilsomt ut. Ble TUIL snytt for straffe allerede etter tre minutter?

3 min: Johnsen jobber godt bakover og sikrer TUIL et frispark. Bra av midtbanespilleren der.

2 min: TUIL lager frispark på Arendals banehalvdel. Det er strålende solskinn i Arendal og flotte spilleforhold.

1 min: kampen er i gang.

Før kampen:

TUIL tok en meget sterk hjemmeseier sist helg da de snudde 0–2 til 3–2-seier hjemme mot Ranheim og påførte trønderne deres første tap for sesongen.

TUIL står nå med 12 poeng på sesongens 10 første kamper og er nummer 9 på tabellen.

I dag gjester de Arendal som ligger på 13.-plass på tabellen med kun åtte poeng.

TUIL starter med følgende mannskap: Grzegorz Flasza - Steffen Skogvang Pedersen, Anders Karlsen, Jonas Høylo Fundingsrud, Lasse Nilsen - Håkon Kjæve, Lars-Gunnar Johnsen, Mathias Dahl Abelsen, Håvard Lysvoll - Vegard Lysvoll, Mohammed Ahamed.

På benken er: Theodor Nilsen, Elias Skogvoll, Tor Martin Mienna og SImon Laugsand.

Arendal stiller med: Anders Gundersen - Matias Fjeldal Olsen, Dejan Corovic, Marius ANdersen, Sune Aagard Kiilerich - Jakob Rasmussen, YIldren Ibrahimas, Anders Viktor Löfgren - Wilhelm Pepa, Mohammad Adnan Yaqob og Fabian Stensrud Ness.

På benken har de: Jostein Aaland, Petar Rnkovic, Tobias Olsvik, Ole Marius Håbestad, Adi Markovic, Aleksandar Corovic og Lars Oskar Groos Kilen.