Kampen er over.

BHK taper 28-25 i Trondheim etter en skuffende kamp av bodøværingene.

59. min: 28-24 til Kolstad med ett minutt igjen.

57. min: Langaas går ut av banen og det ser ikke bra ut for BHK-spilleren.

57. min: BHKs Endre Langaas ligger nede med skade.

55. min: Utvisning til Kolstad.

55. min: Kolstad opp i 27-23.

54. min: 26-23 til Kolstad. BHK foretar en timeout.

52. min: BHK sliter og bommer stadig på mulighetene de får. Alexander Martinsen i målet holder Kolstad nære.

50. min: 24-23 til Kolstad. Alexander Martinsen i BHK-målet redder straffe.

48. min: Kolstad er tilbake i kampen og oppe i en ledelse på 24-22.

46. min: Etter en halvspilt andre omgang ligger lagene likt. Jevnt i Trondheim.

43. min: Henrik Bielenberg setter inn 22-20.

41. min: Endre Langaas scorer for BHK. 21-19.

40. min: Kolstad tar timeout.

39. min: Binai Aziz sender BHK opp i 20-18.

35. min: Vetle Eck Aga setter inn 18-17 for BHK.

32. min: Preben Egeli setter inn ledelsen for BHK.

32. min: Utvisning til Kolstad.

31. min: Kampen er i gang igjen i Trondheim, og BHK går rett i angrep og utligner.

30. min: BHK setter inn et mål like før pause som gjør at lagene går til pause med et resultat som lyder 16-15 til Kolstad.

29. min: Utvisning til Kolstad.

28. min: BHK henter inn enda et mål, og Kolstad foretar en timeout.

27. min: BHK er mer med nå. 16-13 til Kolstad.

26. min: Erlend Sund setter inn BHKs 11. mål, også scorer Preben Egeli det 12. målet like etter.

25. min: BHK foretar en timeout.

22. min: Utvisning til BHK og Endre Langaas.

21. min: Kolstad scorer og BHK bommer. 13-9 til Kolstad.

18. min: BHK sliter med å få ballen bak Kolstads målvakt.

18. min: 11-9 til Kolstad nå.

15. min: Kolstad leder 10-8 etter halvspilt omgang.

8. min: BHK leder 6-4 nå. Mål av Westby, Aziz og Erlend Sund.

4. min: Westby sender BHK opp i 3-1.

4. min: Balstad hos Kolstad får en tominutter.

2. min: BHK opp i ledelsen. Egeli setter først inn et mål fra distanse. Kolstad utligner, også er Egeli der igjen med sitt andre mål.

Kampen er i gang.

Sturle Erland tror det blir lite finspill mot Kolstad i cupen. Stavanger-gutten kom til BHK rett før seriestart for å gå på skole.

Allerede har han rukket å gjøre seg bemerket i sin nye klubb.

Gamle kamerater

– Det blir kult å møte gamle lagkamerater. Det blir litt spesielt å gå inn den gamle hallen, men ellers blir det en vanlig kamp. På banen har ikke det noe å si, sier Sturle Erland.

BHK er regjerende mestere i cupen, og jakter sin tredje strake finale.

– Det har jeg selvsagt utrolig lyst til å oppleve. Jeg har aldri vunnet en tittel, så det hadde ikke vært dumt å vinne cupen, slår Erland fast.