BHK - Kolstad 22-34: Kampen er slutt. Det raknet virkelig på tampen for BHK, som tapte med tolv mål foran eget hjemmepublikum.

26 min: 22-30.

834 tilskuere ser kampen i Bodøhallen.

21 min: BHK tar timeout. Etter å ha vært to mål bak på 18-20, er vertene fem mål bak nå. Det står 20-25.

18 min: Det står 20-23.

6 min: Kolstad tar timeout. Det står 14-18, og gjestene har to mann utvist.

5 min: 13-18. Vetle Eck Aga har satt sine to første for dagen.

Andre omgang har startet

Pause på stillingen 10-17! Kolstad pådro seg en utvisning og tok ut keeperen de to siste minuttene. Også den perioden vant gjestene. Sturle Erlands forsøk mot det tomme buret endte i tverrliggeren. Det oppssummerer egentlig omgangen for BHK. Det har vært langt mellom lyspunktene for hjemmelaget.

28 min: BHK sliter fortsatt, men har løftet seg noe defensivt. Det står 10-15 når Kolstad tar timeout.

7 min: Erlend Sund reduserer for BHK, men Kolstad går opp til 1-6 på sjumeter kort tid etter.

6 min: BHK har fått en grusom start. Det står 0-5 når Børge Lund tar timeout før seks minutter er spilt.

Kampen er i gang!

----------------

Onsdag kveld tar BHK imot Kolstad i Bodøhallen. Kampstart er klokken 18.00, og Avisa Nordland viser kampen i samarbeid med Norsk Topphåndball.

Sendingen ser du i videovinduet til denne saken.

BHK har vunnet begge sine hjemmekamper hittil denne sesongen - mot henholdsvis Lillestrøm i serien og Csurgoi i E-cupen, og jakter revansj mot Kolstad etter cupkampen i Trondheim for en uke siden.