Det mente Emma Eidem Olsen etter at Stjørdal Håndballklubb (SHK) slo Kolstad 27-21 i Stjørdalshallen.

Kolstad måtte slås om SHK fortsatt skulle henge med i tetstriden i tredjedivisjon. Lagene fulgte hverandre nesten gjennom hele kampen, men midtveis i andreomgang greide SHK å tilrive seg et forsprang.

- Vi visste vi er sterkere fysisk enn Kolstad. I dag vant vi på fysikken, sier Emma Eidem Olsen.

Ledet med ett mål

Mia Kildal Bakken scoret åtte mål på 30 minutter mot Kolstad. Foto: Frank Skaufel

I førsteomgang fulgte lagene hverandre jevnt og tett, og ved pause var stillingen 16-15 til hjemmelaget etter at Mia Kildal Bakken hadde dundret inn åtte mål.

Etter et par minutter i andreomgang overtok Kolstad føringen av kampen, men SHK kom tilbake. 11 minutter ut i andreomgangen var stillingen 20-19. Syv minutter senere viste lystavlen 23-19.

- Vi slet med forsvaret i førsteomgang, men i angrep spilte vi bra. I andreomgangen gjorde vi noen endringer bakover, og slapp bare inn seks mål. Det er noe av det beste vi har gjort av forsvarsspill, sier Eidem Olsen.

Bunnsolid er karakter på forsvarsspillet. Kun to ganger slapp Kolstad til i siste halvdel av omgangen, og kampen ebbet ut med en solid 27-21-seier.