Mandag tapte Stjørdal Håndballklubb (SHK) toppkampen mot Charlottenlund SK Håndball Elite 2 på bortebane. Torsdag ble NTNUI Håndball slått 25-21 hjemme i Fosslia Fjellhall etter 15-9-ledelse til hjemmelaget ved pause.

Ekstra press

- Det var tydelig at spillerne merket litt ekstra press foran denne viktige kampen mot et samspilt lag som består av mange rutinerte spillere, sier SHK-trener Björn Blomquist.

Hjemmelaget førte kampen til 10 minutter ut i andre omgang da det sto 20-12 til SHK.

- Så følger en dårlig periode med mange feil og mange kontringer i mot. Skal vi opp et nivå så må vi få bort slike perioder, sier SHK-treneren.

Mot slutten fikk studentlaget litt kontakt og la om taktikken de siste par minuttene med å spille kvinne mot kvinne.

-Men vi klarte å stå i mot og det var mer lettelse enn glede da kampen ble blåst av, sier Björn Blomquist.

Laget

Laget mot NTNUI Håndball: Marin Sønstebø, Sofie Breda-Ruud, Siri Mæhre Berbu 3, Emma Eidem Olsen 3, Hanna Ronglan 2, Martina Prestmo Strand, Frida Hell, Mia Kildal Bakken 5, Anna Helena  Gardarsdottir 2, Inga Uppstrøm Berg 3, Maja Kildal Bakken, Hedda Lauvås Aasen 1, Kristin Bjørkås Dokmo 3, Maria Rekkebo 3.

Liten pause

Nå venter en liten pause fra seriespill for SHK. Neste kamp er borte mot Heimdal lørdag 25. februar.

- Pausen skal vi bruke godt til å spille sammen laget foran en spennende serieinnspurt, sier Björn Blomquist.

Torsdagens seier betyr at SHK med 16 spilte kamper har 24 poeng. Laget ligger to poeng bak serieleder Charlottenlund SK Håndball Elite 2 som har spilt 15 kamper. Selbu på tredjeplass har 22 poeng og 14 spilte kamper.

Lørdag ettermiddag møtes serielederen og Selbu i Selbuhallen.