Stjørdals-Blink 2 tapte hele 10–1 mot Levanger FK 2 i en fjerdedivisjonskamp i fotball for menn på bortebane sist mandag. Hjemmelaget ledet 5–1 ved pause og det var faktisk stjørdalingene som tok ledelsen ved Alexander Nynes etter 9 minutters spill.

Men så var det jevnt slutt. Levanger FK 2 laget fem mål i løpet av 17 minutter midtveis i omgangen og i andre omgang rant målene inn.

Stjørdals-Blinks lag: Steinar Ranheim, Snorre Bakken Aas, Oumar Sheriff, Sindre Haarberg, Kristoffer Børseth Lernes, Sander Mathias Malum Opheim, Alexander Nynes, Mosa Doboyou, Sindre Hell, John Erland Bergh, Markus Mjøsund Nordset, Håvard Fuglem, André Langsæter, Henrik Fiskvik.

Stjørdals-Blink 2 møter Strindheim 2 hjemme på Nye Blinkbanen i sin neste kamp, mandag 15. mai. Stjørdals-Blink 2 ligger nest sist på tabellen med tre poeng mens Strindheim 2 ligger sist med kun ett poeng.