Flere av Ranheims spillere slet med sykdom inn mot søndagens oppgjør, og blant andre Øyvind Storflor måtte stå over oppgjøret. Hjemmelaget kom til kampen med kun fem innbyttere, men de elleve som startet viste at oppladningen ikke hemmet laget.

Mats Lillebo, som startet kampen ettersom lagets toppscorer Michael Karlsen sonet karantene, satte inn 1-0 allerede etter tre minutter. Skatvalsbyggen kriget ballen i mål i sin aller første start for trondheimslaget etter overgangen fra Stjørdals-Blink foran årets sesong.

Kristian Fardal Opseth utlignet til 1-1 like etter, men vertene lot seg ikke affisere og tok igjen ledelsen ved Christian Eggen Rismark eter 14 minutter.

Gjestene klarte aldri å svare på scoringen. Resultatet gjør at Ranheim med 24 poeng kun er ett poeng bak Bodø/Glimt som fortsatt topper 1. divisjon.

Mats Lillebo ble byttet ut tre minutter før full tid. Stjørdalingen Jakob Talmo Tromsdal fikk spille den siste halvtimen, mens malvikingen Aleksander Foosnæs spilte hele kampen på venstrebacken.