Stokmarknes' damelag i handballens tredjedivisjon visste nok delvis hva de gikk til da Junkeren 2 kom til Hadselhallen lørdag kveld.

Junkeren-damene åpnet hjemmeforsvaret gang etter gang, og da de gikk til pause etter 30 minutters spill, sto det 6 - 21 til gjestene fra Bodø.

I andre omgang var Stokmarknes hakket skarpere og viste seg tøffere foran mål. Det ga uttelling med 14 mål, men uten at det var mulig å ta innpå. Junkeren fortsatte å sprenge hull i Stokmarknes-forsvaret og satte 21 mål også i andre omgang.

– Vi visste de var gode, men tenkte ikke på forhånd at vi kom til å tape så mye, innrømmer Maia Olsen Lind, som satte tre straffer selv.

Stokmarknes - Junkeren2

Handball 3. divisjon damer

Stokmarknes - Junkeren 20-42 (6-21)

• Mål for Stokmarknes: Christine Jacobsen (5), Sandra Pedersen (4), Synne Stordahl (3), Maia Olsen Lind (3), Sofie Johnsen (2), Renate Robertsen (1), Ronja Nielsen (1)
  • Mål for Junkeren2: Helene Nilsen (9), Via Tande (7), Margrethe Furnes (5), Anna Dahl (5), Monica Angell (4), Martine Thomassen (4), Benedicte Pedersen (3), Rikke Willumsen (2), Mari Hwa Amundsen (2), June Angler (1)
  • Dommere: Alexander Eilertsen og Espen Ditløvsen Øverås, Sortland Håndballklubb

– De satte større fart enn oss, så luker som vi ikke så, og vi klarte ikke å sette forsvaret. Vi er jo egentlig bedre enn dette, slår hun fast.

Neste kamp for Stokmarknes-damene blir på heimebane i Hadselhallen igjen, mot Harstad/Landsås2 4. februar. De to lagene ligger likt på tabellen med to poeng hver, men Stokmarknes har to kamper mindre.