Ny poengdeling på bortebane

Det ble 2-2 i Trondheim.

Bryne spilte uavgjort i sin tredje strake seriekamp på bortebane.

Vi følgte kampen live:

7 min - Bryne ruller fint opp på høyrekanten hvor det til slutt blir klarert til corner.

22 min - Det skjer ikke mye innledningsvis. Rolig start på kampen hvor ingen av lagene skaper noe.

28 min - MÅÅÅÅL! 1-0. Krister Wemberg klemmer ballen i nota på halvvolley etter en heading ut i feltet og sender oss i ledelsen.

33 min - 1-1. Martin Grong Risan får stå helt alene i feltet og header ballen i en flott bue over Halvorsen. Vi er like langt!

45 min - Mads Bøgild vinner ballen i gunstig posisjon og slår ballen videre til Simen Næss som klemmer ballen langt over mål..

60 min - MÅÅÅÅÅL! 2-1. Aram Khalili header oss i ledelsen igjen etter et flott frispark inn i feltet fra Landro.

66 min - Simen Næss er nok en gang frampå! Blir spilt i gjennom alene med keeper, men skyter over mål.

69 min - 2-2. Arne Gunnes header Byåsen tilbake i kampen bare minutter etter at vi kunne økt ledelsen. En dårlig klarering fra en corner blir på ny lempet inn i feltet og den går i mål fra Gunnes.

70 min - Vi går rett i angrep og Robert Undheim fosser fram på venstrekanten og tar seg inn feltet og blir lagt i bakken. Flere Bryne-spillere protesterer, men ingen straffe.

80 min - Et farlig innlegg blir headet like over fra hjemmelaget. Byåsen har vunnet mange dueller i denne kampen.

83 min - Khalili setter ballen i mål, men blåses av for offside.

88 min - Høyland drar seg forbi et par spillere på tampen og er alene med keeper. Geir klarer ikke å tuppe ballen forbi keeper som gjør seg stor.

90 min - SLUTT 2-2