Ved pause ledet Stabæk 13–10 og utover i andreomgangen øket gjestene fra Bærum ledelsen til fire mål. Men da blåtrøyene bød hjemmelaget Gjøvik inn i kampen igjen da de bare klarte å score fire mål de siste 20 minuttene.
Til slutt endte det med at landslagsspiller Stine Bredal Oftedals 23-22-scoring to minutter før slutt ble den avgjørende scoringen.
Gjøvik hadde muligheten til å redusere, men selv om de tok en time out i sluttsekundene klarte de ikke å overliste Stabæk-forsvaret og keeper Silje Solberg.

Har taket på Tertnes

Sluttspillet for kvinnene spilles først som puljespill med tre lag i hver pulje. Stabæk er i pulje med Tertnes foruten Gjøvik. Nettopp Tertnes er motstander i Nadderudhallen i morgen. Vinneren av puljen går til semifinale der motstanderen blir enten Larvik eller Byåsen.
– Siden Tertnes slo Gjøvik med åtte mål må vi vinne over Tertnes for å gå til semifinale. Men det skal vi også gjøre, forsikrer Silje Solberg.
Det begrunner 21-åringen med at Stabæk har vunnet begge oppgjørene de to lagene deg imellom som er blitt spilt i Nadderudhallen denne sesongen.
– Vi har hatt et bra tak på Tertnes hjemme, med seier både i serien og i semifinalen i cupen. Så vi bør vinne nå også, avslutter Solberg.