Norges største matblogger har ikke tålmodighet til å lese bruksanvisninger

Men Trine Sandbergs (50) egne oppskrifter fyker rett inn på bestselgerlistene.

SLUTTET SOM JURIST: Trine Sandberg gikk fra jurist-tilvære til å bli den mest populære matbloggeren i Norge. Foto: Jacques Hvistendahl
SLUTTET SOM JURIST: Trine Sandberg gikk fra jurist-tilvære til å bli den mest populære matbloggeren i Norge. Foto: Jacques Hvistendahl Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hvordan er livet om dagen? 

- Herlig. Mye spennende er på gang, kokeboka «Trines mat 2» gikk rett inn på bestselgerlista, og i høst er jeg på lanseringsturné rundt om i landet.

Etter den første kokeboka di sa du «aldri igjen». Likevel kom «Trines mat 2». Hva skjedde?

- Jeg røk på en «smell» der, heldigvis. Den første kokeboka laget jeg mens jeg jobbet 50 prosent som jurist i Utdanningsdirektoratet og samtidig hadde normal drift på bloggen. Da ble det kokkelert på «fridagene», mens kokeboka ble skrevet på kvelden og natta, og så ble det fire-fem timer på øret før jeg dro på jobb. Suksessen med den første kokeboka ga meg mulighet til å søke 100 prosent permisjon. Det var da lysten til å lage ei ny bok dukket opp.

Allerede abonnent? Logg inn

Nytt produkt!

Dagbladet Pluss, Elbil24 Pro, KK Pluss og Se og Hør Pluss i samme pakke!

PlussTotal

Mer av absolutt alt!

Dagbladet Pluss

Mer å snakke om.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.