Test av Dr. Oetkers sjokoladepizza

- Dette er ikke pizza. Dette er kjeks

SØT PIZZA: Dr. Oetker har sluppet en ny type frossenpizza. Nemlig en med sjokolade på. Vi fikk italienske pizzakokker fra restaurant «Tipo» i Oslo til å vurdere den. Og folk på gata fikk også muligheten til å si sin mening. Foto: Per Ervland. Klipp: Endre Vellene. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- Dette er jo ikke pizza!

Pizzakokk Fabio Addesse ser lett skeptisk på den biten av Dr. Oetkers pizza dolce al cioccolato - søt pizza med sjokolade - han akkurat har tatt en bit av.

Han er ikke imponert.

Tysk sjokoladepizza

Et par uker tilbake skrev Dagbladet at matprodusenten Dr. Oetker lanserer en sjokoladepizza i hjemlandet.

Produktsjef i Norge, Even Brandeggen, kunne fortelle at Dr. Oetker vurderer å lansere pizzaen i Norge. Dette ble ikke mindre aktuelt etter at sjokoladepizzaen gikk sin seiersgang i sosiale medier, over hele Europa.

Så populær har pizzaen vært, at det kun kom en liten kasse med testeksemplarer til Norge, og vi fikk smake på én av dem.

Slik testet vi

Pizzaen ble stekt etter anvisning på pakken.

Vi har fått hjelp av to italienske pizzakokker, Fabio Addesse og Eduardo Manchini - til å vurde pizzaene. Vi så på utseende, duft, konsistens og smak.

I tillegg til tok vi med oss smaksprøver ut i Oslos gater for å høre hva Oslo-boere tenkte om den nye dessertpizzaen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.