(Dagbladet): Skal du fly fra Gardermoen i påsken? Da kan det hende du må - eller vil - gjøre noen små justeringer i spise- og drikkeplanene dine.
Utbyggingen og åpningen av «nye Gardermoen» skjer ikke offisielt før 27. april, men den nye terminalen (husk å gå til venstre om du skal fly med Norwegian) og Pir Nord er allerede i bruk, om enn ikke hundre prosent ferdigstilt.
Og med dette, en rekke nye restauranter, barer og kiosker.
Forrige uke åpnet hele fem; Bølgen & Moi Food Garage, Humle & Malt, Flybar, TGI Friday's, Haven, Fiskeriet, Havsalt og Jamie's Italian.
Jamie's Italian er en del av den britiske TV-kokken, mataktivisten og filantropen Jamie Olivers italienske restaurant-kjede, og storebror til Jamie's deli som åpnet på innland i høst.
Bredere tilbud, lavere priser
Skal du ut på reise i påsken har du 30 ulike serveringstilbud å velge mellom:
Avgangshall: W.B. Samson, Starbucks, Flybar (se bilder til venstre)
Avgang innland: Parken, Pizza Hut, Upper Crust, Humle og Malt, Seafood Bar, News Bar, Jamie’s Deli, Bølgen & Moi Food Garage, TGI Fridays, Norgesglasset, Ritazza.
Les artikkelen gratis
Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.
Gå til innlogging medVi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.