Avaldsnes skaper spenning i toppen:

Presser LSK Kvinner etter borteseier mot Vålerenga

Fire poeng skiller.

HOLDER KOKEN: Avaldsnes slo Vålerenga borte og presser LSK Kvinner på toppen av tabellen. Bildet er ikke fra kampen i dag.Foto: Terje Pedersen / NTB Scanpix
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Avaldsnes slo Vålerenga med 3-1 på bortebane i kvinnenes eliteserie. De har dermed lagt et lite press på serielederne fra Lillestrøm.

Med tre runder igjen av årets sesong leder LSK Kvinner med fire poeng på laget fra Rogaland.

Maren Mjeldes scoring sju minutter før sidebytte var det eneste spor av underholdning i en blodfattig første omgang. Så ble det litt spenning og drama de siste ti minuttene.

Vålerengas Josefine Ervik satte ballen i eget mål til 2-0 før Maija Saari reduserte til 1-2 på straffe tre minutter senere. Seieren ble trygget med Meryll Abrahamsens scoring i det siste spilleminuttet.

Kolbotn har hatt en god sesong, men nå skal Solveig Gulbrandsens og hennes venninner virkelig kjempe hardt for å beholde bronsen. Lørdag røk laget 0-1 for Sandviken etter at Stine Andreassen ble matchvinner med sin scoring i 1. omgang.

Stabæk, som møter Klepp borte søndag, er bare to poeng bak.

Trondheims-Ørn slet lenge hjemme mot tabelljumbo Urædd. Guro Reiten gjorde 1-0 etter fem minutter, mens Melissa Wiik utlignet minuttet senere. Lisa-Maria Utland sendte Ørn i ny ledelse etter 26 minutter.