Eliteserien 2017 Haugesund Sogndal

Rødt kort og straffemiss da Sogndal forlenget Haugesunds scoringsmareritt til 465 minutter

0-0 i Haugesund.

UT ETTER TRE MINUTTERS SPILL: Sogndals Bjørn Inge Utvik ble båret av banen like etter avspark. Foto: Jan Kåre Ness / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

FK Haugesund - Sogndal 0-0 (0-0)

(Dagbladet): Haugesund hadde ikke scoret mot Sogndal på hjemmebane siden august 2011. Fire hjemmekamper uten mål forteller alt om hvor vanskelig Sogndal har vært å spille mot for FKH, og Sogndal fortsatte der de har vært de siste sju åra.

Det ble ikke bedre etter dagens kamp. Med 0-0 er det nå 465 minutter siden Haugesund maktet å score på hjemmebane mot Sogndal.

Da scoret Alexander Søderlund det siste i 4-0-seieren et kvarter før slutt.

- Det er litt tilfeldigheter. I dag var det et par redninger på streken som gjorde vondt å se at ikke gikk inn, men sånn er fotballen, sier Haugesund-trener Eirik Horneland til Eurosport.

Tidlig skade

Men det var ikke uten startdramatikk at Sogndal rodde i land et poeng.

Allerede etter drøyt tre minutters spill tråkket Sogndal-stopper Bjørn Inge Utvik over. Men hjemmelagets Fredrik Gytkjær stjal ballen og fikk en tidlig gratissjanse, lå Utvik igjen i gresset og slo hånda i bakken.

- Som vanlig fikk vi en utfordring med en tidlig skade, konstaterte Sogndal-trener Eirik Bakke på Eurosport i pausen, men var også fornøyd med hvordan Sogndal hadde kontroll på Haugesund.