Vålerengas juvel er lei av å bli utelatt: - Det er frustrerende. Jeg føler jeg har noe å bidra med

VAR GOD: Nok en gang var Ghayas Zahid god for Vålerenga, der han vartet opp med den ene finta etter den andre. Her mot Aafks Vebjørn Hoff. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
  • Aafk - VIF 0-1 (0-1)

ÅLESUND (Dagbladet): Vålerenga tok en etterlengtet seier på Color Line Stadion fredag kveld, da de tok sin første borteseier mot Aalesund siden 2005.

Bortelaget hadde mye ball i den første omgangen, og fikk hull på byllen da samtlige Aalesund-forsvarere glemte å markere opp innbytter Herman Stengel, som klinka til fra 20-25 meter og sendte ballen rett i krysset.

Et vakkert mål som fortjent sendte Vålerenga i ledelsen, men trolig burde bortelaget gått til pause med enda flere nettkjenninger.

Særlig etter Ghayas Zahids flere soloraid.

- Frustrerende

22-åringen er kjent for sin lekne spillestil, og fintet seg forbi den ene Aafk-spilleren etter den andre på hjemmelagets banehalvdel. Det var bare det at da ballen gikk videre fra Oslo-gutten, skjedde det ikke stort.

- Jeg kunne hatt to-tre målpoeng her i dag, men at det ikke blir fler mål, det er jo sånt som skjer, sa 22-åringen etter kampslutt.

Når Dagbladet så ber Zahid fortelle om hvor frustrerende det er på en skala fra én til ti, blir det fort stille. Før han smiler lurt og innrømmer at «jo, det er da litt frustrerende».