Viking - Kristiansund:

Viking vant etter scoring på overtid

Patrick Pedersen matchvinner.

VANT: Innbytter Patrick Pedersen sikret tre poeng for Viking da Kristiansund ble slått 2-1 i Eliteserien i fotball søndag. Ingen av lagene scoret i første omgang. Foto: Carina Johansen / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
  • Viking - Kristiansund 2-1

Innbytter Patrick Pedersen reddet Viking i bunnoppgjøret mot Kristiansund i Eliteserien da han sikret 2-1-seier på overtid søndag.

Viking og Kristiansund var under nedrykksstreken før søndagens oppgjør, og poeng var derfor sårt tiltrengt i begge leirer.

Viking trengte poengene mest ettersom laget var sju poeng bak søndagens motstander før kampen, og Kwesi Appiah så ut til å sikre seieren fra straffemerket i andre omgang, men Kristiansund kom tilbake ved Jean Alassane Mendy.

Hjemmelaget klarte imidlertid å sikre seieren da Pedersen dukket opp og headet inn 2-1 mellom beina på Sean McDermott, som nok burde ha stått imot.

Viking tok dermed sin første seier siden 23. april i år, da Odd ble slått 3-0.

Ropte på straffe

Viking-fansen følte seg snytt for et straffespark etter bare fire minutter da Samuel Adegbenro skrudde på turboen, før han ble lagt i bakken.