Sport

Hockeyjentene ble norgesmestere

Kvinnelaget til Stavanger hockey slo Vålerenga 4-2 i DNB Arena i ettermiddag, og tok med det sin andre kongepokal på rad.

Følg RA Sporten på Facebook!

I helgen har Norgesmesterskapet for kvinner blitt arrangert i DNB Arena, der hockeyjentene hos Stavanger Hockey har møtt Vålerenga, Hasle/Løren, Sparta, Tromsø og Bergen i et forsøk på å kopiere fjorårets NM-tittel.

Stavanger hockey var som nummer to i serien allerede kvalifisert til semifinale lørdag, der laget slo Hasle/Løren 3-0 etter ett mål i hver av periodene. Siden Vålerenga slo Sparta hele 13-0 (!) i sin semifinale, gjorde rivalene opp om NM-tittelen søndag ettermiddag.

Josefine Engmark sendte bortelaget i ledelsen etter fire minutter i den første perioden, før Une Strandborg utlignet like før slutt den første perioden. I midtperioden scoret Millie Sirum to ganger, og i starten av den tredje perioden økte Ingrid Holstad Berge hjemmelagets ledelse til 4-1.

Vålerenga klarte bare å svare en gang, ved Tina Scott, og dermed vant Stavanger hockey kampen og kongepokalen med en 4-2-seier.