Lokalfotball

Rekruttene vant målorgie

Herman Kleppa scoret for andre kamp på rad. Mot Staal Jørpeland ledet Viking 4-1, men det holdt på å rakne i andre omgang.

Staal slo kraftig tilbake mot Vikings rekrutter da lagene møttes på treningsbanen ved Viking stadion fredag kveld. Hjemmelaget ledet 4-1 etter den første omgangen etter scoringer av Herman Kleppa, Lasse Egeland, Chris Formo og Adrian Nilsen Pereira.

Staals mål i første omgang ble scoret av Bendik Nag.

Nesten uavgjort

Med tre måls ledelse trodde de fleste av de 80 tilskuerne på en klar seier til Viking. Men Staal hadde ikke tenkt å gi seg.

Først reduserte Lars Edvard Danielsen til 2-4, før Øyvind Hompland sendte laget målet bak. Lars Edvard Danielsen utlignet til 4-4 halvtimen før slutt.

Etter utligningen hadde Viking ifølge rapportene flere gode sjanser.

På overtid scoret Viking vinnermålet. Thomas Jakobsen fastsatte sluttresultatet til 5-4.

Et gult kort ble delt ut, til Vikings Jens Berland Husebø.