DHK-spillerne får god tid til å tenke gjennom hvordan de skal slå til nedenfra når de setter seg i bussen onsdag for å kjøre de 180 kilometerne til bortemøtet med Elverum i kvartfinalen i NM.

Følg kampen live her fra 18.30

Se kampen direkte på handballtv.com

Lagene møttes i serien for en uke siden, og da vant Elverum 32–26 etter å ledet med fem mål til pause. I mellomtiden har hedmarkingene vært ute i en ny mesterligakamp i helgen, og denne gangen tapte de hjemme for spanske La Rioja.

I NM-kampen vil nok trener Kristian Kjelling mase fælt om at spillerne må være med fra dommerne blåser i gang kampen, for i serieoppgjøret ble kampen avgjort i starten på begge omgangene. I førsteomgang ledet Elverum raskt 5-1, og de økte fra 17–12 til 22–14 i løpet av de første minuttene av den andre omgangen.

Borstett fra det var Kjelling greit fornøyd med gjennomføringen av kampen, spesielt andre omgang som de bare tapte med ett mål. Oskar Olafsson og Øyvind Frigstad scoret begge fem mål, mens Erik  Alm scoret fire i Terningen Arena.