OSLO: Buskeruds eneste eliteserielag i innebandy var revansjelystne etter et knepent tap mot Fredrikstad i forrige serierunde, men fikk verste tenkelige start i borteoppgjøret mot Sveiva.

Allerede etter 23 sekunder gikk Oslo-laget i føringen etter en lur scoring av Andreas Næss Valbye, og så seg aldri tilbake.

I løpet av fem minutter hadde Sveiva gått opp i en komfortabel tremålsledelse over et NOR-lag som slet med å finne rytmen.

De rødkledde var bedre organisert og holdt et høyere tempo of-fensivt, mens eikværingene slet med å spille seg til ordentlige målsjanser.

Før fløyta gikk til første pause hadde Sveiva scoret hele fem mål mot NOR 92s null, og kampen var i realiteten over. Bortsett fra et stolpeskudd fra Jørgen Becher og noen halv-sjanser, ble det en relativt rolig førsteperiode for en solid Andreas Nordli i Sveiva-målet.

Mål etter 13 sekunder

I starten av andre periode fikk NOR 92 en klønete utvisning etter å ha kommet for sent på banen, noe som straffet seg umiddelbart. Allerede etter 13 sekunder vartet nemlig Sveivas kaptein Marcus Gustafsson med en av mange susere, og resultattavla viste 6-0.

NORs målvakt Anders Fanuelsen fikk mye å gjøre i Rommenhallen, og hadde ingen god kveld mellom stengene. Da Sveiva gikk opp til 9-0 tidlig i andreperioden valgte han å bytte seg selv ut til fordel for Simen Breidablik.

Breidablik satte en liten brems på Sveivas målfest, men da andre periode var ferdigspilt ledet like-vel vertene 11-1.

– Altfor dårlig

Jørgen Becher, Kristian Becher og lagkaptein Christoffer Jaksland scoret hvert sitt mål for NOR 92, uten at det fikk noen som helst innvirkning på kampbildet.

Sluttresultatet ble 15-3, og selv om Jaksland var ett av lagets få lyspunkter var han svært skuffet etter kampen.

Hovedtrener Espen Jensen var naturligvis også skuffet etter nok et tap, og hadde ikke mye positivt å si om lagets prestasjon.

– Dette er et lag vi skal ha mulighet til å slå, men når vi står og sover til langt ut i andre periode blir det vanskelig. Det er rett og slett altfor dårlig, sier han.

NOR 92s neste hjemmekamp er mot mot Akerselva den 18. oktober klokken 19.00 i Solberghallen. Da er landslagsktuelle Simen Bendiksen spilleklar, sammen med nysigneringen Kristian Brunvoll som vil gi eikværingene flere alternativer på målvaktsplassen.