Aron Sigurdarson og Jostein Gundersen scoret målene for Tromsø.

Kampen startet rolig der ingen av lagene klarte å produsere noen store sjanser.

Første FIL-avslutning kom fra Tom-Erik Bang Kristiansen, men avslutningen gikk langt til side for mål.

Folkebladet-TV: Se kampen i reprise

Simonsen-sjanse

Finnsnes fikk en god periode etter kvarteret og etter 20 minutter fikk Jonas Simonsen en god mulighet, men skuddet fra 16 meter slo TIL-keeper Jacob Karlstrøm til corner.

Sju minutter senere kom imidlertid den første scoringen. Fra meget skrått hold skjøt Aron Sigurdarson ballen forbi muren og i nærmeste hjørne. Der burde Fredrik Bakkelund hatt mer kontroll på både muren og skuddet.

Etter hvilen kom Tromsø best igang og etter 57 minutter la Jostein Gundersen på til 0-2. Han tok ned ballen i midtsirkelen, driblet seg fram til 16-meteren og sendte en markkryper helt ned i stolperota og i mål.

Gode sjanser

Innbytter Sverre Skoglund fikk en fin mulighet til å redusere etter 73 minutter, men volleyen hans ble blokkert av Simen Wangberg.

To minutter senere fikk en annen lokal Finnsnes-unggutt muligheten, men avslutningen fra Mathias Bendiksen fra 16 meter gikk for høyt og over mål.

TIL la seg bakpå de siste 15 minuttene og hadde bra kontroll til dommeren blåste av kampen.