Bærum hentet opp Finnsness 2-0-ledelse og vant 3-2 i 2. divisjon, avdeling 1 i fotball. Erblin Llullaku scoret to av målene.

El-Hadj Sega Ngom ga Finnsnes ledelsen ett kvarter før hvilen, og samme mann scoret sitt andre mål i kampen da han gjorde 2-0 noen minutter før sidebytte. Det var FIL-angriperens tredje mål for sesongen.

Etter 67 minutter reduserte Bærum ved Llullaku, og samme mann utlignet åtte minutter senere. Vinnermålet ble scoret av Emanuel Kot Tafesse etter 79 minutters spill.

Finnsness Andreas Løvland og Andreas Østeraas pådro seg gult kort. For Bærum fikk Jan Aubert og Ola Scheele Moe gult kort.

Etter søndagens serierunde har Finnsnes sju poeng og Bærum tolv poeng.