Men dommer Roger Munkvold så ikke at ballen hadde vært inne.

- Jeg hadde ingen mulighet til å se at ballen var inne. Jeg så bare tre spillere som lå der, forteller dommeren.

- Ballen var inne

Flatåsen-spiller Alf Einar Grimsø var også sikker på at ballen var inne.

- Ballen traff et hjul inne i målet og spratt ut igjen, sier han.

Også Leksvik-spiss Thomas Kruksve innrømmer at ballen var over streken.

- Ballen var inne, påpeker han.

Men scoringen ble aldri godkjent, og oppgjøret endte dermed 1-1.

Kruksve-scoring

Det var en litt tam start på oppgjøret i Trøa i Leksvik. Etter 33 minutter tok hjemmelaget ledelsen. Fredrik Grøntvedt slo en perfekt corner til Thomas Kruksve, som headet ballen kontant i mål.

- Dette var innøvd. Vi har forskjellige roller på de cornerne. Fredrik slo ballen perfekt inn. Når jeg får den der, scorer jeg, sier Kruksve.

Etter scoringen fikk Leksvik blod på tann, og var best i siste del av omgangen.

Sjansesløseri

Etter hvilen kom Flatåsen best i gang. Bortelaget hadde noen vanvittige muligheter til å ta ledelsen, men begge stolpene samt keeper Christian Bakke hindret scoring. Deretter roet kampen seg noe. Leksvik var farligst på kontringene. 68 minutter ut i kampen burde Ole Christian Hovstein ha sendt vertene i ledelsen 2-0. Helt alene med keeper skjøt han imidlertid rett på keeper. Like etterpå kom Bjørn Øyvind Høyer igjennom. Vinkelen ble litt spiss, og Høyers skudd ble enkelt reddet av bortelagets keeper Runar Skarvøy Sogn.

Utligning

Ti minutter før slutt kom utligningen. Flatåsen-vingen fikk helt upresset sikte inn innlegget. I feltet steg Richard Ankersen til værs og headet inn 1-1, helt utagbart for Leksviks keeper Christian Bakke. Etter scoringen gikk lufta litt ut av Leksvik. Hjemmelaget klarte ikke å skape noe som helst de siste ti minuttene, og kun en heldig dommeravgjørelse hindret tap.