Cupeventyret over for Glimt

Det måtte straffer til for å avgjøre kampen mellom Bodø/Glimt og Elverum. Etter syv straffer hver, var det Elverum som avanserte til neste runde.

Annonse:

Glimt tar i mot Elverum til den tredje runden av cupen. Tidligere i år ble Elverum slått hele 5-0 på Aspmyra i OBOS-ligaen, og Glimt har nok planer om å fortsette den gode formen mot Hedmarkslaget.

GLIMT XI: Simon Thomas, Emil Jonassen - Marius Lode - Martin Bjørnbak - Daniel Edvardsen, Thomas Jacobsen - Vegard Leikvoll Moberg -  Jose Angel, Nemanja Mladenovic - Kachi - Trond Olsen

Benken:   Ricardo Friedrich, Aleksander Torvanger, Ulrik Saltnes, Thomas Drage, Joachim Osvold, William Arne Hansen, Kristian Fardal Opseth

Kampen åpnet rolig og Glimt var det førende laget. Etter åtte minutter fikk Glimt sin andre corner, som endte i ingenting. Etter 19 minutter kom dagens største sjanse. Mladenovic slo en presis corner på hodet til Bjørnbak som en Elverum spiller reddet på strek. Headingen til Bjørnbak var det eneste som kan kalles en målsjanse når kampen passerte 30 spilte minutter.

Det var ikke mye som skjedde den første omgangen, og lagene gikk til pause på stillingen 0-0.

Etter 57 minutter kom andre omgangs største sjanse da Marius Lode, fikk snudd opp inne i motstanders boks. En fantastisk redning fra Elverum keeperen hindret Glimt i å gå opp i ledelsen. 65 minutter var spilt da Ulrik Saltnes erstattet Daniel Edvardsen. Glimt gjorde nok et bytte etter 70 minutter, da Kristian Fardal Opseth kom inn for Kachi.

Etter 74 minutter gikk Elverum opp i ledelsen. Glimt gjorde sitt siste bytte i det 85 minutt. Joachim Osvold erstattet Nemanja Mladenovic.  Martin Bjørnbak klinket til på et frispark i det 94 minutt og Joachim Osvold klinket returen i målet. Cupeventyret lever videre, og spillerne gjør seg klare til ekstraomganger.

99 minutter var spilt da Joachim Osvold la inn, og Ulrik Saltnes headet ballen fint i hjørnet. 2-1 til Glimt, i ekstraomgangene. Etter 110 minutter kom Trond Olsen til innlegg, og Jose Angel headet ballen i tverrliggeren. Etter 113 minutter så ladet en Elverum spiller foten og klinket ballen i mål, 2-2 på Aspmyra. I det 116 minutt kom Vegard Leikvoll Moberg til en avslutning, stolpen stod dessverre i veien.