Glimt tok alle poengene i Florø!

Trond Olsen sitt mål gjorde at Glimt tok med seg alle tre poengene hjem til Bodø.

Annonse:

De gule fra Bodø tok tre viktige poeng hjemme mot Ull/Kisa den 16. mai. I dag står Florø på motsatt banehalvdel, i vakre Flora kommune. Aasmund Bjørkan og Kjetil Knutsen har tatt ut dette laget.

Glimt XI: Ricardo Friedrich, Thomas Jacobsen - Martin Bjørnbak - Marius Lode - Emil Jonassen, Vegard Leikvoll Moberg - Mathias Normann - Ulrik Saltnes, Thomas Drage - Kristian Fardal Opseth - Trond Olsen

Benken: Simon Thomas, Daniel Edvardsen, Patrick Berg, Jose Angel, Jens Petter Hauge, Nemanja Mladenovic og Kachi.

Det tok bare syv minutter før Glimt fikk sin første store sjanse, da Ulrik Saltnes headet ballen i stolpen fra fem meter. Etter dette roet kampen seg ned, og den neste sjansen kom ikke før det var spilt 26 minutter, da Leikvoll Moberg headet ballen utenfor fra syv meter.

Etter 30 minutter kom Glimt til nok en farlig heading, da Fardal Opseth stusset ballen like utenfor stolpen. Tre minutter senere kom Fardal Opseth til nok en stor sjanse, dessverre for Glimt sendte sogningen ballen noen meter over mål. 37 minutter var spilt da Glimt mest sannsynlig ble snytt for et straffespark, etter at Leikvoll Moberg ble revet ned i feltet.

Det tok 39 minutter før Florø fikk sin første store sjanse, en feberredning av Ricardo hindret hjemmelaget i å ta ledelsen. Florø fikk sin andre store sjanse fem minutter senere, da et skudd fra 20 meter snek seg utenfor stolpen til Ricardo. Glimt dominerte kampen de første 35 minuttene, men etter dette kom Florø mer og mer med i kampen, 0-0 til pause.

PAUSE

Ingen bytter ble benyttet i pausen, og Glimt stiller med samme lag som startet første omgang. Etter 60 minutter gjorde Glimt et dobbelbytte da Jose Angel og Jens Petter Hauge kom inn for Thomas Drage og Ulrik Saltnes. Etter 62 minutter fikk Florø straffespark, og Monir Benmoussa la ballen i nettet. I jubelscenene provoserte Benmoussa Glimt og fikk sitt andre gule kort, og Florø måtte dermed spille de siste 25 minuttene med ti spillere.

Etter 67 minutter var Kristian Fardal Opseth fremme på en retur og utlignet til 1-1 for Glimt. Jose Angel fikk direkte rødt kort etter 72 minutter, etter en stygg takling. Glimt kom på en nydelig kontring etter 79 minutter, dessverre så endte sjansen i corner til Glimt. Trond Olsen klinket ballen i målet etter 83 minutter, og kampen var snudd. Trond Olsen gikk av banen etter 88 minutter og inn kom Daniel Edvardsen.

En rolig kamp som tok helt fyr i andre omgang, med røde kort og straffespark. Kampen endte 2-1 til Bodø/Glimt og gutta tar med seg tre nye poeng på flyturen hjem til Bodø.