Glimt tok alle tre poengene!

Ulrik Saltnes headet ballen enkelt i mål og sørget for at alle tre poengene ble igjen i Bodø.

Annonse:

Bodø/Glimt tar i mot Mjøndalen til årets tiende seriekamp. Etter en dramatisk kamp i Florø, reiste Glimt til Sortland for å spille cupkamp. Den kampen gikk som den måtte gå, Glimt dro hjem etter å ha vunnet 3-1 mot 3. divisjonslaget. I dag er det Mjøndalen som står på motsatt banehalvdel. De brune fra Buskerud ligger hittil på en sjette plass, åtte poeng bak Glimt. I likhet med Glimt har Mjøndalen kun tapt en seriekamp i årets OBOS-liga.

Aasmund Bjørkans utvalgte:

Glimt XI: Ricardo Freidrich, Thomas Jacobsen - Martin Bjørnbak - Marius Lode - Emil Jonassen, Ulrik Saltnes - Vegard Leikvoll Moberg - Patrick Berg, Thomas Drage - Kristian Fardal Opseth - Trond Olsen

Benken: Simon Thomas, Daniel Edvardsen, Fredrik Andre Bjørkan, Nemanja Mladenovic, Joachim Osvold, Kachi.

Det tok syv minutter før Glimt skapte dagens første sjanse. Ulrik Saltnes rev seg fri og skjøt, skuddet ble dessverre blokkert til corner, og corneren endte med ingenting. 15 minutter var gått, da Glimt kom til sin andre sjanse. Emil Jonassen plasserte ballen mot det lengste krysset, men ballen endte over målet til Mjøndalen.

Kun tre minutter senere var Fardal Opseth frempå, en fin vending av spissen før han klinket ballen midt på keeperen til Mjøndalen. Etter dette skjedde det svært lite på Aspmyra. En svak første omgang av begge lag, og Glimt kommer nok sterkere tilbake etter pause som så mange ganger før i år.

Glimt tok tak i kampen med en gang andre omgang startet, og kom til flere små sjanser. Men etter seks minutter skapte Mjøndalen deres største sjanse hittil i kampen, da de kom på skuddhold. Ballen lurte seg utenfor krysset til Ricardo, og Glimt slapp med skrekken. 72 minutter var spilt når Glimt gikk opp i ledelsen, etter at Ulrik Saltnes headet ballen enkelt i mål.

Etter 80 minutter kom Nemanja Mladenovic inn for Thomas Drage. Etter dette skjedde det lite i kampen før Trond Olsen gikk av og ble erstattet av Fredrik Bjørkan. Det siste som skjedde på Aspmyra var at Daniel Edvardsen kom innpå for Patrick Berg. En kamp uten de store sjansene, men igjen så viser Glimt styrke og tar alle de tre poengene.