Glimt gikk på et tungt tap mot Ranheim

Etter 14 minutter var det scoret tre mål, flere ble det ikke og alle poengene ble igjen i Trondheim.

Annonse:

Bodø/Glimt kan få en enda større luke ned til de andre lagene, etter at Start tapte mot Mjøndalen tidligere i dag. Ranheim har overrasket alle, og ligger på en sterk tredje plass etter ti runder. Trondheimslaget gikk på årets første tap forrige runde, da Tromsdalen snudde kampen og stjal alle poengene.

Glimt XI: Ricardo Friedrich - Thomas Jacobsen, Martin Bjørnbak, Marius Lode, Emil Jonassen - Ulrik Saltnes, Vegard Leikvoll Moberg, Patrick Berg - Thomas Drage, Kristian Fardal Opseth, Trond Olsen

Benken: Simon Thomas, Daniel Edvardsen, Nemanja Mladenovic, Kachi, Joachim Osvold, Jens Petter Hauge.

Allerede to minutter ut i kampen scoret Ranheim. Et innlegg som Ricardo gikk ut for å ta, sklei ut av hendene hans og Ranheim kunne enkelt legge ballen i det åpne målet.  Etter ni minutter driblet Kristian Fardal Opseth seg forbi to spillere og la ballen fint nede i hjørnet, nydelig mål av leiesoldaten.  Allerede fem minutter senere var Ranheim nok en gang frempå og scoret.

Kampen roet seg ned etter de intensive første ti minuttene. Etter 39 minutter klinket Patrick Berg ballen i tverrliggeren. 43 minutter var spilt da Ranheim kom alene gjennom, en nydelig redning av Ricardo hindret Ranheim i å score nok en gang. Lagene gikk til pause på stillingen 2-1 til Ranheim.

Lite action de første 15 minuttene av andre omgang. Det eneste som har skjedd er at Glimt har pådratt seg to gule kort ved Marius Lode og Thomas Jacobsen. Etter 61 minutter entret Jens Petter Hauge banen da Patrick Berg ble tatt av. 75 minutter spilt og fortsatt ikke de store sjansene for noen av lagene. Etter 77 minutter fikk Fardal Opseth en stor sjanse, men fra fem meter skjøt han ballen over målet til Ranheim.

Glimt gjorde sitt andre bytte etter 80 minutter da Joachim Osvold kom inn for Thomas Jacobsen. Glimt gjorde sitt siste bytte på overtid da Kachi kom inn for Thomas Drage.

Glimt taper 2-1 mot Ranheim. Neste kamp er hjemme på Aspmyra mot Jerv, den 11. juni.