Tokki senket Sandefjord

Et lite stykke blå magi fra Tokki var det som skulle til for å ta tre poeng mot Sandefjord i dag.

Annonse:

Etter en sjansefattig time på Marienlyst briljerte Bassel Jradi og Tokmac Nguen med vakkert kombinasjonsspill like utenfor Sandefjords 16-meter, og det ga Godset 1-0 og seier over Sandefjord.

Kampens første mulighet kom etter drøye tjue minutter, da en ball fra venstre havnet hos Lars Vilsvik. Høyrebacken traff imidlertid ikke mål, og ballen gikk både over og utenfor.

Utover dette var det lite å melde om 1. omgang, som i det store og hele var en sjansefattig affære. Lagene gikk dermed i garderoben på stillingen 0-0.

Godset kom bedre ut i 2. omgang, og kom til noen halvsjanser foran målet til Sandefjord-keeper Ingvar Jónsson, men man manglet rett og slett det siste som gjorde at ballen havnet i mål.

Tokki matchvinner

Det manglet man derimot ikke i det 65. minutt. Tokmac Nguen spilte ballen til Bassel Jradi, som hælsparket ballen tilbake, og Tokki fyrte av. En glimrende avslutning, som snek seg inn i det lengste hjørnet til 1-0.

De siste 25 minuttene var det gjestene fra Sandefjord som styrte spillet, mens Godset hadde noen overgangsmuligheter. Noen mål ble det derimot for noen av lagene, og det endte dermed 1-0 til Godset.

Godset - Sandefjord 1-0