- Super HTH-moral, men et surt tap til slutt, oppsummerte HTH-trener Jonas Wille før flyet hjem fra Trondheim lettet onsdag kveld.

Forsvarskrig

HTH fikk tidlig føringen 2-0, men det var tydeligvis to lag som hadde gjort godt forarbeid i forsvar.

Det var nemlig veldig få scoringer i innledningen. Både på grunn av solid forsvarsspill, men også fordi begge keeperne sto meget godt.

Kolstads høyreiste bakspiller Ronald Putans hadde en god periode, og hjemmelaget Kolstad ledet på et tidspunkt 9-6.

9-9 halvveis

Men HTH slo tilbake, og Kristoffer Henriksen banket inn 9-9 få sekunder før slutt i første omgang.

Simen Holm var tilbake for HTH, men fikk en skade i slutten av omgangen. Han haltet rett i garderoben, men kom tilbake på banen i andre omgang.

Kolstad i føringen

Hjemmelaget tok tidlig føringen etter pause, men HTH ga aldri opp.

Begge keeperne fortsatte storspillet, og det sto uavgjort 19-19 med sju minutter igjen å spille.

I noen hektiske sluttminutter var det Kolstad som hadde marginene på sin side, godt hjulpet av noen meget tvilsomme dommeravgjørelser.

Kolstad vant til slutt 23-21, og kunne juble for sin første seier mot HTH noensinne.

- Det var små marginer, men vi slet for mye offensivt, oppsummerte Wille.