Høydepunktet, tirsdagens sprint orienteringløp, var lagt til Kurland i Lørenskog på Østmarka OKs nye kart over området. Terrenget bestod av 90% asfalt og kun 10% med små "hundremeter skoger", så dagens o-tekniske utfordringer gikk på å finne de beste veivalgene mellom terrasseblokker med trappegater og rekkehusbebyggelse. Løpet var KM sprint for Akershus og Oslo o-krets og var også 3. løp i Trimtex Cup for ungdommer mellom 13-16 år. Drøyt 300 løpere hadde funnet veien til start denne mai kvelden.

I D13-14 var Pia Young Vik fra Nydalen suveren og vant den 2,2 km lange løypen på 12,46 min, med dette var hun 1,04 min foran Mari Brende, Fossum, som ble nr 2. På tredje plass fulgte Netta Bar-Nathan, Lillomarka. Pia Young Vik tok dermed sin 3. strake seier i Trimtex Cup denne sesongen.

H13-14 ble vunnet av Anselm Reichenbach, Oppsal Orientering med tiden 11.41 min på 2,2 km. Han var da 15 sek foran nr 2, Teodor Mo Hjelseth, Nydalens, mens Jonas Myhr, Asker fulgte på 3. plass.

I klasse D15-16 gikk seieren til Oda Scheele fra Nydalen, hun brukte 14,17 min på den her 2,3 km lange løypen.  Amélie Aamodt, Oppsal fulgte på 2. plass 34 sek bak, mens Marte Madslien Bakken, Nydalen kapert bronsen.

Blant guttene i H15-16 var Halvor Tørnqvist Halden, Nydalen dagens raskeste med tiden 12.44 min på 2,6 km. Isak Jonsson, Nydalen fulgte på 2. plass 21 sek bak. I denne klassen ble Sivert Sande Kverme, Fossum nr 3. Halvor Tørnqvist Halden har koblet grepet om cupen ved å være ubeseieret etter 3 løp.

Seniorklassene ble vunnet av Lone Brochmann, Bækkelaget og Emil Ahlbäck, Fossum.