Glimrende snuoperasjon – Larvik

Glimrende snuoperasjon

Seriemester Larvik vant med fem mål over Byåsen i den siste seriekampen, etter å ha ligget under med fem til pause i Trondheim.

Byåsen spilte for bronsen og øynet sin første seier over Larvik i serien siden 1996 da de ledet 18-13 til pause.

Kommende Larvik-spiller Maria Hjertner scorte noen viktige mål for Byåsen, men det ville seg ikke for hjemmelaget. Halvveis i 2. omgang hadde Larvik både tatt igjen Byåsen og tok ledelsen i kampen, en ledelse de klarte å holde kampen ut.

Dermed ble det seier 34-29 til Larvik, som også var oppe i seks måls ledelse før hjemmelaget reduserte på slutten. Glassverket tok bronsen i serien.

Nå venter kvartfinalene i Champions League for Larvik, med hjemmekamp påskeaften, 15. april.

Neste kamp mot norsk motstand er i sluttspillet. Som seriemester skal Larvik velge mellom de to siste lagene som er kvalifisert til sluttspillet, lagene på 7. eller 8. plass i serien, Oppsal eller Sola. Hjemmekampen i kvartfinalen er terminfestet til 23. april.