Det er tunge tider for Råde, og innebandygutta har ikke vunnet på mange kamper. Og vondt ble til verre da St. Croix vant bunnkampen med stygge sifre.

Etter første periode sto det kun 2-0 på måltavla, men i andre periode kom Råde tilbake, før ballongen virkelig sprakk. Ett minutt ut i andre periode reduserte nemlig Morten Bjørnstad til 1-2, før Stian Ottersen utlignet tre minutter senere.

Men etter å ha kommet tilbake i kampen ble det altså for mye for gjestene til slutt. På et snaut kvarter fikk gjestene hele syv mål i sekken, hvorav to av dem kom med bare fire sekunders mellomrom. Til andre pause ledet St. Croix dermed 9-2.

I tredje periode fortsatte hjemmelaget å valse over rødtrøyene, og de ga seg ikke før det sto hele 15-3 på tavla. Råde fikk en ubetydelig redusering ved Niclas Antonsen drøye ti minutter før slutt.

Til tross for et stygt tap, var likevel ikke Råde-trener Velta Cilinska så deppet som man skulle tro.
- Det var ingen bra kamp, og vi slipper inn for mye mål. Når vi scorer 2-2 får vi et håp, men når vi får to kjappe mål til mot får vi panikk. ST. Croix har gode spillere og trener mer enn oss, oppsummerer Cilinska.