Gjestene fra New York hadde valgt å hvile flere spillere, inkludert lagets norske stjerne Mats Zuccarello.

Men laget skulle nok gjerne hatt nordmannens hjelp, for da siste periode var unnagjort, kunne laget fra den amerikanske hovedstaden juble for 2-0-seier.

Tildelt President’s Trophy

Det ble ingen scoringer i den første perioden, men Alex Ovetsjkin og Evgenij Kuznetsov satte inn hvert sitt mål i henholdsvis andre og tredje periode.

Med seieren sikret Washington førsteplassen i NHLs Eastern Conference. Laget ble også tildelt President’s Trophy for å være det laget som hadde flest poeng i grunnspillet.

Montreal Canadiens tapte

Heller ikke Andreas Martinsen var å se på isen da laget hans Montreal Canadiens tapte 1–2 da de gjestet Buffalo Sabres.

Det ble bare en scoring i hver periode i Buffalo onsdag, og de to første gikk til hjemmelaget ved Rasmus Ristolainen og Tyler Ennis.

Den siste perioden hadde så vidt begynte da Tomas Plekanec reduserte for gjestene fra den canadiske siden av grensen, men det var også så nærme laget fra Montreal kom denne gangen.