Gjøvik HK møter Fredrikstad på bortebane i helgas serierunde i 1. divisjon håndball for kvinner.

Kampstart er klokka 16 søndag.

Her kan du følge våre oppdateringer fra kampen.

GHK har fått en tung start på comebacksesongen i 1. divisjon med tre strake tap. Mange skader og en tynn spillerstall har resultert i at laget står uten poeng før helgas kamp i Kongstenhallen.

Motstander Fredrikstad har heller ikke imponert så langt. Østfoldingene mistet flere spillere etter nedrykket fra eliteserien og står med en seier på sine tre første kamper. For GHK hadde det vært en kjærkommen opptur med poeng søndag.

Referat fra kampen

1. omgang:

1: Avkast

8: Fredrikstad leder 5-2. GHK har hatt mange feil i angrep. Trener Kaardal tar timeout.

15: 10-6. Svakt forsvarspill av Gjøvik HK.

PAUSE: Fredrikstad leder 14-10 til pause. Gjøvik HK har kommet bedre med i kampen og har vært fullt på høyde med hjemmelaget det siste kvarteret av første omgang.

2. omgang:

40: 21-13 i favør hjemmelaget. GHK har hatt mange fryktelige feil, og treneren tar en ny timeout.

50: Ti minutter før slutt går det mot et nytt GHK-tap. Fredrikstad leder med ti mål.

SLUTT: Fredrikstad vant kampen 34-21