Gjøvik spiller nå mot Narvik i Fjellhallen. Etter en tung start på kampen med tidlig baklengs har hjemmelaget kommet tilbake i kampen etter at Henrik Svellet satte pucken mellom beina på Narviks målvakt. Det har vært en kamp som har bølget fram og tilbake i første periode.

Etter 20 minutter er stillingen 1-1 i en periode der angrepsspillet har vært bedre enn forsvarspillet. Det vises også på skuddstatistikken med 12 skudd til Narvik og seks til Gjøvik.

Kun tre minutter ut i andre periode viste backen Emil Lyngstad Sæteraas fram offensive kvaliteter da han kontrollert satte pucken i mål fra god posisjon.

Det har vært en tett og jevn batalje i Fjellhallen så langt. Ut i andre periode utlignet Narvik. Begge lag har hatt gode muligheter og spesielt andrerekka med Jonsson, hjemmedebutant Svensson og Engelien har vært skarpe. De har vært farlige hver gang de har vært på isen og fikk betalt i form av scoring tidlig i andre periode.

Det går mot en høyst spennende tredje periode på stillingen 2-2. Gjøvik leverte en god andreperiode og vant skuddstatistikken 7-6.

Tredje periode ble like jevnspilt som de to første periodene. Begge lag hadde gode muligheter til å få det tredje målet, men stillingen var fortsatt 2-2 etter tre perioder. Dermed gikk kampen til spilleforlengelse, men med to mann i utvisningsboksen i overtiden klarte ikke Gjøvik å holde unna og måtte nøye seg med ett poeng lørdag.

Narvik var før sesongen sett på som en liten outsider til å blande seg inn i toppen, men har ikke levd helt opp til det. 16 poeng på 12 kamper er fasiten. For to uker siden ble det en seier og ett tap mot Furuset. Etter den helga begynte noen turbulente dager for klubben, der daglig leder sa opp og treneren sin kontrakt ble sagt opp. Dagen etter at trener sa opp ble han ansatt på ny, da spillerne gjennom en kronerulling bidro til å betale lønnen hans. Turbulensen virker nå å ha lagt seg, og det blir spennende å se om laget har samlet seg før de kommer til Gjøvik.

Gjøvik på sin side har hatt en litt tyngre periode de siste ukene. Poengfangsten er på 9 poeng på de 12 første kampene, og nye poeng mot Narvik i helgen hadde smakt godt for Gjøvik.

– Jan Robin Lereng er fortsatt ute med skaden han pådro seg i Trondheim, og Simen Tørud fikk en smell på trening denne uka og er ute på ubestemt tid.

Ellers blir det moro å se Niklas Svensson i hjemmedebuten. Han er absolutt en bra spiller som forsterker oss, sier lagleder Hans Svellet foran helgens viktige kamper i Fjellhallen.