Cupfest på Vessia

Sola skinte på Pors stadion da Odd tok seg oppskriftsmessig videre til 3.runde. Selv om Pors på ingen måte ville gi Odd noe gratis.

Annonse:

Det var duket for cup-fest og en real klassiker på Pors Stadion onsdag kveld. De som tok turen til vestsida fikk full uttelling for 100-lappen det kostet å komme inn. Pors stelte i stand da Telemark sitt beste lag kom på besøk. Det var lokale parkeringsvakter, god pizzaservering, bluss og banner til den skumle 2.runden i NM.

Kampen blåses i gang på Pors Stadion – selv om kampen mellom supporterne allerede har vart en stund. «Porselen, porselen, porselen» er et av gullkorna Oddrane kommer med. Pors-klanen synger «Det har han lært av Fagermo» etter svake skuddforsøk fra Odd.

Riski-mål og sen redusering

Odd har ballen mye innledningsvis, men skaper ikke noen store farligheter, og Pors gjør seg heller ikke bort. Etter 23 minutter snapper Kitolano ballen, han spiller vegg med Berg og legger inn til Riski som kommer løpende inn i feltet og setter ballen bak Klemmenson. Fantastisk gjort av gulsetgutten, og 0-1 er et faktum.

Etter scoringen drar Odd ned tempoet. Ser ut til å ta hensyn til det beinharde Mai-programmet. Vi inviterer på en måte Pors med i kampen. Like før pause roper Pors på straffe, det får de ikke. De blir derimot tildelt et hjørnespark. På det påfølgende hjørnesparket stiger Tobias Lauritsen til værs og reduserer for blåtrøyene. Stemningen på stadion sprer seg som ild i tørt gress, og Pors kan smile bredest etter 1.omgang.

2. omgang

Tobias Lauritsen som scoret Pors sitt mål like før pause yter stor selvtillit. Han viser noen lekre detaljer og drar lekkert av et par Odd-spillere. Det betyr riktignok lite ettersom Oldrup sender Odd tilbake i føringen etter 50 minutter. Kitolano legger inn et hjørnespark, og Oldrup header ballen bestemt inn. 1-2. Kitolano noterer 2. assist for dagen.

De i overkant av 3100 tilskuerne som møtte opp fikk med seg at Odd eide mye ball, men klarte ikke omsette sjansene sine til mål. Ettersom tiden begynte å renne ut begynte tankene å svirre om en mulig cupbombe. Det stod ikke på antall sjanser for Odd sin del, men kvalitet går foran kvantitet.

Pors klarte ikke skape de altfor store sjansene, og på tampen av kampen kommer 1-3-scoringen. Etter herlig forarbeid av Mladenovic får han selv avsluttet. Klemmenson får en hånd på den, og det er  Oliver Berg som sikrer ballen inn.

En fin kveld på Vessia er over og Pors ga oss ingenting gratis. Odd er fortsatt kongene av Telemark!