Sterk prestasjon av Orkladamene!

09/05/2017

DSCN2225 2Orklas damelag med keeper Maria Staven Gjessing (bildet) møtte tabelltoer Tangmoen på bortebane mandag kveld og gjorde en imponerende prestasjon! Orkla ledet 2-1 når det gjenstod et kvarter, men måtte tåle et utligningsmål slik at sluttresultatet ble 2-2. Uansett en sterk prestasjon av Orklajentene!

Tangmoen lå før kampen på andreplass i kvinnenes 3.divisjon, med tre kamper og 6 poeng, mens Orkla var uten poeng etter sin ene kamp mot Byåsen3. Jentene var derfor forberedt på en vanskelig kamp borte på Tangmoen kunstgress.

Orkla satte imidlertid standarden fra start av og var det klart beste laget i første omgang. Også etter pause leverte Orkla mye godt spill og bortsett fra en periode etter hvilen, var det veldig fortjent at Orkla ledet 2-1 til langt ut i omgangen.

Tangmoen fikk imidlertid utligningsmålet når et kvarter sto igjen av oppgjøret. Dermed ble det 2-2 og poengdeling etter Orklascoringer av Anita Slupphaug på frispark og et spillemål av nykommer Karen Rogogjerd. Jentene var rett etter kampslutt selvfølgelig litt skuffet over at alle tre poengene glapp, men er samtidig veldig fornøyd med spillet og prestasjonene i kampen!

Orkla skal ut i ny kamp allerede førstkommende fredag, hjemme mot Verdal på Orkdalsbanken stadion. Avspark kl. 20.00!

Troppen mot Tangmoen: Elise Aas, Emma Sæterbakk, Karen Rogogjerd, Anita Slupphaug, Astrid Larssen Volden, Anna Sundli Fagerholt, Ida Frengen, Victoria Forren, Maria Staven Gjessing, Karianne Kvalvik Kulø, Elisabeth Forren, Lise Kjelås Båtnes, Ronja Frost Schjerve, Maren Eikli Andaas, Karoline Staven Gjessing, Sanne Danielsen Olsen