Oshaug kom godt i gang og Emil V. Bøhn sendte laget i føringen 1-0 etter vel tre minutter spill. Fire minutter senere scoret Jens-Kristian Jenssen lagets andre mål etter assist fra Sander Westby. Men da hadde allerede Greåker scoret fire ganger i mellom.

Etter dette puttet gjestene ni ganger på rad gjennom kampen, før sistnevnte duo sørget for kampen siste mål, da de reduserte til 3-13. Greåker var bedre enn Oshaug kampen gjennom og vant alle de tre periodene med minst tre måls overvekt.

Oshaug er nå ferdig med det innledende seriespillet med en seier som utbytte. Lagets resterende kamper blir mot de andre lagene som havnet på nedre halvdel av tabellen i grunnspillet.

Oshaugs lag mot Greåker: Jens-Kristian Jenssen, Mats Bredholt, Anders Knutsen, Emil V. Bøhn, Fredrik Nordli, Mathias Torper, Oscar A. Hagen, Jørgen S. Fjeld, Isac M. Høie, Sander Westby, Victor Harms, Anders Buer og Sander Øberg.