Alvdal startet kampen bra og Ole Syver Dalen fikk muligheten fra straffemerket i 1. omgang. Dessverre misset Dalen og i stedet var det gjestene som kunne gå til ledelse med 0-1 ledelse, etter uheldig opptreden bakerst hos hjemmelaget.

I 2.omgang brukte gjestene fra Heimdal bare noen minutter til å doble ledelsen. Resten av kampen ble en jevnspilt affære hvor Alvdal nektet å gi seg.

15 minutter før slutt fikk Erlend Sand en tå på ballen før gjestenes keeper og kunne enkelt trille inn 1-2. Da Heimdal like etter fikk en spiller utvist, øynet både hjemmepublikum og spillere håp om poeng. Alvdal trykket på og Erlend Sand kunne blitt tomålscorer, men avsluttet like over fra god posisjon. Dermed gikk Alvdal på nok et tap i 3.divisjon.

Laget har imidlertid hevet seg de siste kampene. Mandag holdt de Ham-Kam 2 til 1-1 på Briskeby etter 80 minutter. Da raknet det de siste ti minuttene.

Endringer i laget

Jonas Dahlen har de siste to kampene blitt flyttet fra angrepet til midtstopper. Det har gitt det unge Alvdal-laget mer muskler i de bakre rekker.

– Det er artigere å spille nå, vi taper ikke med 7 og 10 mål lenger, sier Dahlen.

Han er ikke helt ukjent med midtstopper-rollen, selv om han har spilt spiss de siste sesongene.

– Jeg spilte midtsopper til jeg var 16, men ikke på dette nivået. Det funker greit, men har litt igjen på det taktiske.

Mot Heimdal ryddet Dahlen bra unna fra sin midstopperplass, til tross for at han fikk en smell i kneet tidlig i kampen.

– Vi har bestemt oss for å ha det artig resten av sesongen og fullføre med stil, sier den nye midtstopperen.

- Banens beste

Assistenttrener Ivar Åsen roste Jonas Dahlen etter kampen.

– Etter min mening er han banens klart beste spiller i dag. Fortsetter han slik kan han spille på et høyere nivå. Men han har vært under pari som angrepsspiller,

Åsen mener Alvdal hadde fortjent poeng mot Heimdal.

– Det er utviklende å spille slike kamper. I dag har vi fem juniorspillere og fire første års-seniorer fra start. Vi tenker mot neste år, sier Åsen.

Erlend Sand var en trussel i angrepet til Alvdal og kunne berget det ene poenget.

– I dag spiller vi godt nok til å vinne, men det er typisk lag i motgang, sier Sand.

Han tror likevel at Alvdal er i ferd med å snu den dårlige perioden laget har vært inne. Ikke siden 16.mai har laget tatt poeng i 3.divisjon.

– Vi faller ikke sammen og det er mer humør i laget, sier Sand.