Bestill SA+ i 8 uker for kun 99,- og få tilgang til alt digitalt innhold!

Dermed blir det en fjerde kvartfinalekamp i Rommenhallen i Oslo kommende onsdag.

– Det ville seg ikke helt for oss i dag. Vi har altfor mye dårlig «touch» og for dårlig kvalitet. Vi er rett og slett ikke gode nok i dag, oppsummerte Greåker-trener Tomas Näsholm til SA etter mandagens tredje kvartfinalekamp i NM-sluttspillet i innebandy.

Greåker hadde vunnet de to foregående kvartfinaleoppgjørene mot Sveiva med henholdsvis 7-5 og 4-3, og rødtrøyene kunne altså sikret billett til semifinalen på hjemmebane mandag. Men Sveiva hadde andre planer – og kunne til slutt reise hjem til Oslo med 7-6-seier.

6-7 (59.01) Willy Fauskanger

Lagene fulgte hverandre tett gjennom hele kampen i Tindlundhallen. Det var en intens start på oppgjøret: Allerede etter 1.16 av 1. periode stod det 1-1. Lagene gikk til den første pausen på stillingen 2-2. I midtperioden ble Greåker tidvis hardt presset av Sveiva, men to kjappe mål på tampen av 2. periode, signert Stian Larsen og Jørgen Syrrist, ga stillingen 4-3 til «bulldogene» etter 40 minutter.

Også 3. periode ble dramatisk. Sveiva utlignet til 4-4 og tok så ledelsen 4-5, før Elias Conradzon utlignet til 5-5 for vertene på en skikkelig suser av et langskudd.

Men Sveiva hadde det lille ekstra som gjorde at de tok hjem seieren. Viktor Ekestubbe og Kristoffer Bakke ga gjestene 7-5-ledelse i sluttminuttene. Superveteran Willy Fauskanger tente et lite håp igjen med 6-7-scoringen sin på tiden 59.01, men til tross for kolossalt Greåker-press i de siste sekundene av kampen kom de ikke nærmere i målprotokollen.