Det ble scoret til sammen 19 mål da Sarpsborg Sharks i går var på besøk i Oslo for å spille eliteseriekamp mot Grei.

Etter de første 20 minuttene hadde begge lagene scoret tre mål hver seg.

Hjemmelaget brukte imidlertid midtperioden til å legge grunnlaget for det som viste seg å være avgjørende for matchen, ved å vinne denne 4-1, slik at sarpingene var tre mål bak før den siste pausen.

Den siste perioden var en jevnspilt periode, som endte med fire nettkjenninger for hvert av lagene, slik at sluttresultatet ble 11–8 til hjemmelaget foran de 69 tilskuerne som så oppgjøret.

Tapet til tross, de blå og hvite innehar fortsatt 8. plassen på eliteserietabellen med sine 23 poeng, noe som er 11 poeng bak 7. plassen og 9 poeng foran 9. plassen.

Målscorere for Sarpsborg Sharks i denne kampen var Michael Helgesen (2), Ryan Halldén, Lasse Schie, Ola Olaussen, Fredrik Gjødalstuen, Martin Lilleby og Sander Owren.