Kampen ble spilt i Rommenhallen foran 136 tilskuere tirsdag kveld. Perioderesultatene var 3-1, 3–2 og 2–2.

Sarpingene fikk en god start på kampen og tok ledelsen 1–0 allerede i åpningsminuttene. Patrick Hjemgård scoret etter forarbeid av Lasse Schie. Hjemmelaget kom tilbake og snudde matchen i første periode. Stillingen etter de første 20 minuttene var 3–1.

Sharks scoret to kjappe mål i midtperioden. Først reduserte Mats Gjermundsen til 2–3 etter forarbeid av Anders Øvereng, og deretter utlignet Patrick Hjemgård til 3–3 etter målgivende pasning av Mario Berntsen. Sveiva satte opp tempoet, og scoret tre ganger i løpet av midtperioden, slik at stillingen var 6–3 etter to perioder.

Hjemmelaget hadde god kontroll i tredje periode, og sluttresultatet ble 8–5. Patrick Hjemgård og Markus Hanstad scoret for gjestene i tredje periode. Sharks ligger fortsatt på den åttende og siste sluttspillsplassen, mens Sveiva ligger tre poeng bak Slevik på tredjeplass på tabellen.