Navestad-Råde (3-3): Første kamp i dag ble spilt mellom Navestad og Råde. Laget fra Bede startet med en straffe, som Simen Jensen satte i nettet. Men det var Råde som kom best i gang. I løpet av første omgang snudde Råde og kunne gå til pause med en 3-1-ledelse, blant annet etter to nettkjenninger av tidligere 08-leiesoldat Simen Brenne. Men Navestad nektet å gi seg. Jørgen Andersen reduserte til 2–3 litt over halvveis ut i omgangen, mens Håkon Paulsen sørget for uavgjort 3–3 med sin scoring minuttet før slutt. Navestad spiller sin siste kamp i gruppespillet mot Kråkerøy i morgen, og står med én seier og en uavgjort etter de to første kampene.

Skjeberg SK-Kråkerøy (2-10): Skjebringene fikk tildelt tre straffer før møtet med Kråkerøy. To av disse ble ekspedert i mål av Christer Sveen og Christian Vikan, slik at de startet kampen med en 2-0-ledelse. Men det gikk ikke mange minuttene før laget fra Fredrikstad hadde innhentet ledelsen og ledet også 4–2 til pause. Andre omgang ble stygt, sett med SSK-øyne, og det ble seks baklengsmål. Skjeberg SK har dermed tapt begge sine kamper, og i morgen møter de Råde.

Hafslund-Lisleby (6-7): Hafslund så ut til å ha full kontroll og ledet 6–2 etter første omgang mot Lisleby. Øya-laget fikk tildelt to straffer, som Lars Petter Hansen og Odd Heltorp scoret på. Deretter gikk de til både 3–0 ved Kenneth Olsen og 4–0 ved Lars Petter Hansen før Lisleby scoret sitt første. Hansen scoret også 5-1, før Marcin sørget for 6-2-ledelse til Hafslund ved hvilen. I andre omgang var det bare Lisleby som fant veien til nettmaskene, og det gjorde de til gjengjeld fem gange, og vant dermed også kampen. Hafslund står dermed med to ettmålstap etter de to innledende kampene, og i morgen møter de Gresvik i turneringens aller siste gruppespillkamp.

Sarpsborg 08-Varteig (4-7): Varteig sto for en real skrell i Østfoldhallen i kveld, da de slo Sarpsborg 08. Vartingene ble tildelt fem straffer før kampen grunnet divisjonsforskjellen, og Patrick W. Larsen, Dag Tore Bergerud og Joachim Karlsen sørget for at Varteig kunne starte kampen med en 3-0-ledelse. Fem minutter tok det før Tobias Heintz reduserte til 1-3, men Perry Breesth la på til 4–1 seks minutter før pause. Kristian Seteklev og Erlend Kiani sørget for at det stor 4–3 til vartingene ved pause med hver sin scoring i løpet av de siste fem minuttene før pause. Aleksander Holmen utlignet til 4–4 tre minutter ut i andre omgang, og mange trodde kanskje at 08 skulle sette inn støtet. Men det var i stedet Varteig som viste seg å være sterkest. Kim Brenne sendte Varteig i ledelsen på nytt med sin 4-5-scoring tre minutter senere. Sju minutter før slutt sørget Perry Breesth for 6–4 til vartingene, mens Vegard Bratseth fastsatte sluttresultatet til 7–4 sekunder før slutt. Varteig står dermed med to seire og ett tap etter de tre gruppespillkampene, mens Sarpsborg 08 har én seier, én uavgjort og nå også et tap.

Sarpsborg FK-Torp (7-3): Torp scoret på sine to straffer før kampstart og scoret også et spillermål i det første minuttet, slik at de blå/hvite fikk en vanskelig start på denne kampen. Men en scoring hver av Simen Økland og Clirim Hiftari sørget for at SFK kun var ett mål bak i protokollen til pause. Etter hvilen var det bare sarpingene som klarte å få nettkjenning. I tur og orden scoret Kjell Fredrik Mangset, Clirim Hiftari, Emil Tønnesen og Fredrik Stordahl hvert sitt mål før et selvmål i siste spilleminutt sørget for en 7-3-seier til sarpingene, som med kveldens seier har to seire og ett tap i gruppespillet.

FK Sparta Sarpsborg-Rolvsøy (5-4): Sparta avsluttet gruppespillet nå sent i kveld med å ta sin andre seier i årets turnering, da de slo Rolvsøy. Rolvsingene fikk tildelt to straffer før kampen, og satte begge i mål. Innen det var spilt et kvarter av kampen, hadde imidlertid Brevik-laget snudd og ledet 3-2 etter scoringer av Hamad Al Salehi, Sindre Luther og Rilind Jashari. Dette var også resultatet til pause. Etter hvilen sørget Kresnik Svarqa for 4-2 til Sparta, før Rolvsøy reduserte minuttet senere. Ti minutter før slutt økte så Issa Karouni til 5-3, og det hjalp lite at Rolvsøy reduserte til 4-5 minuttet før full tid. Sparta har dermed to seire og ett tap i årets Romjulscup.

De siste innledende gruppespillkampene går av stabelen i morgen. Følgende lokale lag skal da i aksjon:

Borgen-Ise (15.00)

Kråkerøy-Navestad (15.45)

Råde-Skjeberg SK (16.30)

Fredrikstad FK-Greåker (17.15)

Borgar-Lande (18.15)

Gresvik-Hafslund (21.15)

Sluttspillet starter med åttedelsfinale torsdag ettermiddag, og deretter spilles det kvart- og semifinaler på fredag før vinneren skal kåres av det laget som vinner finalen, som sparkes i gang klokka 20.00 på årets nest siste dag.