– Dette var deilig , vi vinner mot et veldig godt bortelag. Vi har en tredjerekke som tar de riktige valgene, en andrerekke som er veldig kyniske og en førsterekke som produserer, oppsummerer trener Tomas Näsholm overfor SA-sporten søndag ettermiddag.

Gjorde motstanderen tam

Hjemmelaget setter første målet allerede etter 3 minutter og 50 sekunder spill ute i første periode.

Neste mål kommer etter 10 minutter før de klarer å lage ytterligere to mål til før endt første periode . Til pause leder Greåker 4-0.

Andre periode blir ikke noe bedre for Gjelleråsen. Hjemmelaget scorer et mål, og går til pause med ledelsen 5-0.

Etter endt siste periode vinner Greåker 7-0 over et frustrert bortelag.

-Vi gir dem ingen målsjanser, vi er best og får ingen fare i mot oss, avslutter treneren.

Kampfakta

Greåker – Gjelleråsen 7-0

(4-0,1-0,2-0)

Tindlundhallen

Tilskuere: 136

Mål Greåker: Martin Lilleby 2, Lars Erik Torp 2, Joacim Rudman, Jonas Bøckmann, Kenneth Skistad.

Utv.: Greåker 2×2 min., Gjelleråsen 2×2 min.

Skudd: 35-13
Dommere: Jon Vegar Eliassen og Thomas Sørensen

Lagoppstilling

Målvakter: Anders Bøckmann Olsen, Anders Sahlin og Per Oskar Langsholt

Backer: Stian Larsen, Dani Gretland, Jørgen Syrrist, Sondre Haglund, Kenneth Skistad, Martin Isnes Kvisvik og Jesper Persson Hägg.

Sentere: Jonas Bøckmann, Christer Søtorp, Jonas Klefbeck og Ådne Øvereng.

Løpere: Lars Erik Torp (Kaptein), MArtin Lilleby, Bjørn Even Stene, Cato Glenge, Emil Glenge, Michael Helgesen og Joacim Rudman.