I overkant av 200 tilskuere hadde funnet veien til Skjeberhallen da blåhaiene tok i mot Slevik. Første målet kommer allerede etter 7 minutter og 37 sekunder, da Slevik scorer og tar ledelsen 0-1. William Andersson scoret målet med assist ved Ryan Halldén.

Etter ytterligere ett minutt øker Slevik ledelsen med et nytt mål, denne gangen ved Slevik-spiller Johan Åhlberg.

Sharks hang forholdsvis godt med i første periode, men kom seg aldri igjenom det meget rutinerte pasningsspillet til bortelaget.

Tungt tap for Sharks

Trener Daniel Holmberg mener at Slevik vinner veldig fortjent.

– Vi var desverre ikke helt med denne gangen, sier Holmberg til SA-sporten.

– Vi møtte et bedre lag, men jeg synes vi hadde noen fine sjanser, selv om det glapp litt, legger han til.

Blåhaiene klarte først å score etter 11 minutter ute i første periode. Det var Ola Olaussen som scoret for Sharks, og hjemmelaget fortsetter jakten på seier.

Etter endt første periode var stillingen 2-4 til hjemmelaget.

Det unge hjemmelaget yppet seg i første periode mot et av de beste lagene i serien, men etter endt andre periode var stillingen 2-8 og spenningen i kampen var over for sarpingene. Pasningsspillet til Slevik var veldig mye bedre enn hjemmelaget sitt.

Hjemmelaget mistet motet litt, mener treneren.

– Det er klart når målene øker så fort, og tall på antall mål stiger, så gjør det noe med laget, vi har ikke veldig lyst til å gi alt da, påpeker han.

Etter tredje periode var stillingen 3-13 til hjemmelaget.

–Det er trist, men vi kommer sterkere tilbake neste gang, avslutter Daniel Holmberg.

Kampfakta

Sarpsborg – Slevik 3-13

(2-4,0-4,1-5)

Skjeberghallen

Tilskuere: 204

Mål Sarpsborg: Ola Olaussen, Lasse Schie, Anders Øvereng.

Mål Slevik: Ryan Hallden 5, Johan Åhlberg 2, Thomas Stræte 2, Thobias Hjorth 2, William Andersson, Morten Bye.

Utv.: Sarpsborg 2×2 min., Slevik 1×2 min.

Skudd: 12-42

Dommere: Lindgren/Ingebrigtsli